ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 16 مرداد 1405

کد خبر : 139245
 
رئیس شورای شهر:

همدان نیازمند پردیس سینمایی کودک و نوجوان است
تاریخ خبر : 1403-05-28
     
 
 
     
متن خبر :


 همدان به عنوان "شهر دوستدار کودک" نیاز جدی به ساخت پردیس کودک و نوجوان دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان در دیدار با معصومه ابراهیمی هژیر مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان اظهار کرد: کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.

محمود مسگریان با تأکید بر اینکه شهرداری مصمم است از محل بودجه آموزش شهروندی در حوزه کودک‌ونوجوان فعالیت‌ها و اقداماتی داشته باشد، ادامه داد: ساخت پردیس کودک و نوجوان از سوی مدیریت کانون پرورش فکری استان همدان مطرح شده و براین‌اساس در کمیسیون فرهنگی شورا به صورت دقیق‌تر بررسی خواهد شد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر همدان اظهار کرد: همدان به عنوان شهر دوستدار کودک شناخته می‌شود و اقداماتی نیز در این راستا مانند ساخت پارک‌های تخصصی کودک و نوجوان و بوستان اکباتان در حال انجام است.

رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه جایگاه مجموعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ساختار فرهنگی و اداری کشور برجسته نبوده، ادامه داد: این مهم باید مورد توجه و بازنگری قرار گیرد.

حجت‌الاسلام ناصر صفری‌افلاکی با تأکید بر اینکه خانواده‌محوری در برنامه‌های پیش‌بینی شده برای کودکان و نوجوانان بسیار مهم است، اضافه کرد: نباید این قشر را جدا از خانواده ببینیم و در پارک‌ها نیز باید این‌گونه باشد و فضای تفریحی پارک‌ها با محوریت خانواده ایجاد شود.

وی یادآور شد: متأسفانه فضای پارک‌ها برای استفاده کودکان و نوجوانان را به‌روزرسانی نکرده‌ایم و فضای بازی‌ها بسیار قدیمی است.

صفری‌افلاکی بر لزوم ایجاد بازی‌ها و ورزش‌های تربیت‌کننده در بوستان‌ها تأکید کرد و گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان باید به‌ویژه در حوزه بازی‌های فکری، بومی، سنتی و محلی طرح ارائه داده و مربی تربیت کند.

وی با اشاره به ارائه مجوز مراکز بازی‌های فکری از سوی اداره کل ورزش وجوانان، افزود: در این مراکز بازی‌هایی که سنخیتی با فرهنگ و اعتقادات ما ندارد به کودکان و نوجوانان ارائه می‌شود و کانون باید این خلأ را پر کند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان همدان نیز با اشاره به پیشینه تشکیل کانون، اظهار کرد: این کانون در 60سال گذشته به عنوان تنها مرکز تخصصی کودک و نوجوان فعالیت دارد.

معصومه ابراهیمی‌هژیر رسالت اصلی کانون را فعالیت به‌ویژه در مناطق محروم و کم‌برخوردار و با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی برشمرد و گفت: از یک‌هزار و 100کانون پرورش فکری کودک ونوجوان فعال در کشور 44کانون در استان همدان فعالیت دارد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.