|
معابر و بلوارهای سطح شهر همدان با ۱۱۵ هزار تن آسفالت و اعتبار ۲ هزار و ۱۷۷ میلیارد ریال در یکسال گذشته ترمیم و بهسازی شد.
شهردار همدان با اشاره به اهتمام ویژه شهرداری همدان نسبت به آسفالت معابر اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ خدمت به شهروندان به ویژه آسفالت معابر و بلوارها با هدف افزایش رضایتمندی شهروندان در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.
سید مسعود حسینی تصریح کرد: در یکسال گذشته ۱۸ هزار تن آسفالت به مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال در منطقه یک شهرداری همدان، ۳۲ هزار تن آسفالت به مبلغ ۵۷۶ میلیارد ریال در منطقه ۲ شهرداری، ۴۵ هزار تن آسفالت به مبلغ ۸۳۵ میلیارد ریال در منطقه سه و ۲۰ هزار تن آسفالت به مبلغ ۳۶۶ میلیارد ریال در منطقه چهار به کارگیری شده است.
شهردار همدان افزود: برخی معابر اصلی آسفالت شده شامل بلوار آیت ا... نجفی، شهید مطهری، آیت ا...موسوی، بهشت، نمایشگاه بین المللی، بلوار امام خمینی(ره)، چیت سازیان رنجبران، خیابان عارف، خیابان آزاد غربی، بلوار بدیع الزمان، شهرک مدرس، شهرک مدنی و شهرک فرهنگیان است.
حسینی در گفت و گو با ایرنا،گفت: با اقدامات چشمگیری که در سازمان عمران در راستای خودکفایی آسفالت صورت گرفته حدود ۸۰ درصد آسفالت توسط شهرداری انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه آسفالت یکی از خواسته های مهم شهروندان همدانی و رضایت مردم مهمترین هدف شهرداری در ارائه خدمات است اظهار داشت: بر همین اساس شهروندان می توانند از طریق سامانه ۱۳۷ و همچنین نواحی مستقر در سطح شهر مسائل و مشکلات خود را در حوزه های مختلف شهری به ویژه آسفالت در میان بگذارند.
|