ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

کد خبر : 124619
 
4350
تاریخ خبر : 1401-04-12
     
   
     
متن خبر :

1- بازارهای صادراتی تخم مرغ از دست رفته است. گویا با تأخیر در ابلاغ حذف عوارض صادراتی در ایران و پرداخت مشوق صادراتی از سوی ترکیه به صادرکنندگان این کشور، عملاً بازارهای منطقه از صادرکنندگان ایرانی گرفته شده است. گفتنی است روزانه ۲ هزار و ۹۵۰ تن تخم مرغ در سطح کشور توزیع می شود که حداقل ۱۰۰ تن از این میزان، مازاد است.

2- سران اصلاحات در یک مراسم عزاداری شرکت کرده‌اند. گویا سید محمد خاتمی، سیدحسن خمینی، همتی و جمعی دیگر از چهره‌های اصلاح طلب در عزاداری شهادت امام جواد(ع) در منزل محمدعلی ابطحی،رئیس دفتر رئیس‌جمهور اصلاحات شرکت کرده‌اند. گفتنی است  ابطحی، دلیل برگزاری این مراسم را توسل به امام جواد(ع) در سختی‌های سال ۸۸ عنوان کرده است.

۳- پس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی مصرف لبنیات ۲۰ درصد کاهش یافته است. گویا برآوردهای اولیه این است که پس از اجرای طرح اصلاح یارانه‌ها و افزایش قیمت، مصرف لبنیات ۲۰ درصد کاهش یافته است. گفتنی است اکثر کارخانه‌های لبنیات در تولید اقلام تنظیم بازاری همکاری لازم را با دولت ندارند.

۴- زنگ خطر برای رشته ریاضی در کنکور هم به صدا درآمده است. گویا در آزمون امسال گروه آزمایشی ریاضی در اتفاقی بی سابقه کمترین میزان داوطلب را نسبت به سایر رشته ها دارا بوده است. گفتنی است با تداوم این روند امکان بروز مشکل در رشته‌های مهندسی افزایش می‌یابد.

۵- همدان شاید در انتخابات فدراسیون فوتبال نامزد داشته باشد. گویا ثبت نام انتخابات فدراسیون از ۱۴ تیر به مدت  10 روز  آغاز می‌شود. گفتنی است نامزدهای فدراسیون فوتبال از حالا لابی‌های پشت پرده و تبلیغات برای حضور در این فدراسیون را آغاز کرده‌اند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.