ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 141847
 
رکورد اسقاط خودرو در کشور پس از ۱۰ سال شکسته شد
تاریخ خبر : 1403-11-27
     
 
 
     
متن خبر :


معاون وزیر صمت گفت: از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر ۳۲۸ هزار دستگاه خودرو فرسوده در کشور اسقاط شده است که بدین ترتیب پس از ۱۰ سال رکورد اسقاط خودرو در کشور شکسته شد.

فرشاد مقیمی روز شنبه امروز با اشاره به این که رکورد اسقاط خودرو در کشور با ۳۲۱هزار دستگاه در سال ۱۳۹۳ ثبت شده بود گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر ۳۲۸ هزار دستگاه خودرو فرسوده در کشور اسقاط شده است که بدین ترتیب پس از ۱۰ سال رکورد اسقاط خودرو در کشور شکسته شد.

به گفته معاون وزیر صمت با اسقاط این تعداد خودرو در سال جاری بالغ بر ۲.۶ میلیارد لیتر صرفه‌جویی در مصرف سوخت صورت گرفته که ارزش صادرات بالقوه این میزان صرفه‌جویی بالغ بر ۲.۹ میلیارد دلار است.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که در سال جاری بیش از ۳۴۰ هزار دستگاه خودروی فرسوده از ناوگان حمل و نقل خارج شود.
مقیمی با اشاره به برنامه‌ریزی وزارت صمت در خصوص تحقق قانون برنامه هفتم در حوزه نوسازی و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: امیدواریم در سال آینده بتوانیم ۵۰۰ هزار خودرو فرسوده را اسقاط کنیم.


به گزارش ایرنا از ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل، مهران سالاریه، رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل نیز گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون نزدیک به ۳۱۶ هزار دستگاه خودرو سواری و وانت و حدود ۱۲ هزار دستگاه انواع خودرو سنگین باری و مسافری از رده خارج شده است.

به گفته وی بالغ بر ۹۰ درصد از خودروهای اسقاط شده در طرح‌های نقدی و حدود ۱۰ درصد در طرح‌های جایگزینی و تاکسی اسقاط شده‌اند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.