ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 105977
 
دست‌فروشان در پیاده‌‌راه‌ها مستقر می‌شوند
تاریخ خبر : 1398-11-27
     
 
 
     
متن خبر :


 در ایام نزدیک به نوروز دست‌فروشان تنها در بخش‌های تعیین‌شده پیاده‌راه‌ها مستقر می‌شوند.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان در این‌باره با بیان اینکه هرساله نوروز فرصتی برای کسب‌وکار دست‌فروشان است، اظهار کرد: در این ایام فرصتی به آنها داده می‌شود که از ابتدای پیاده‌راه اکباتان، دست‌فروشان بساط خود را بگسترانند.
به گزارش ایسنا، کامران گردان با اشاره به اینکه هنوز تصمیم نهایی در حدود بساط دست‌فروشان گرفته نشده است، افزود: امسال با تغییراتی که در پیاده‌راه اکباتان با توجه به وجود تاکسی‌ ون‌ها رخ داده است، ممکن است به‌وجود آید.
وی با بیان اینکه به احتمال زیاد در همان حوالی برای دست‌فروشان محدوده‌ای تعیین می‌شود، تصریح کرد: دست‌فروشان شب‌هنگام از ساعت ۲۰ به بعد هم مانند سایر ایام سال فعالیت می‌کنند اما در روز محدوده جدیدی برای آن تعیین می‌شود.
گردان با اشاره به اینکه در ایام نزدیک به عید نیز تنها در مکان‌هایی که پیاده‌راه است امکان حضور دست‌فروشان وجود دارد، ادامه داد: در این ایام امکان حضور در خیابان‌هایی که خودرو تردد می‌کند برای فعالیت دست‌فروشان مهیا نخواهد بود.
وی درباره بازارچه‌های انتهای پیاده‌راه اکباتان نیز گفت: با توجه به اینکه ممکن است ایجاد این بازارچه‌ها در ثبت جهانی تپه هگمتانه اخلال ایجاد کند، هنوز میراث فرهنگی موافقت نکرده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.