ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 138333
 
حاجی‌بابایی، نایب رئیس مجلس:

چهره کارامدی نظام را نشان دهید مردم از حرف خسته شدند
تاریخ خبر : 1403-03-26
نویسنده : سمانه جهانگیری عرش
     
 
 
     
متن خبر :


 در سال ۱۴۰۳ میزان 40هزار میلیارد تومان اعتبار برای حل مسائل فرهنگی در کشور بودجه اختصاص داده‌ایم که بی‌سابقه است، بنابراین هیچ مدیری امسال نمی‌تواند بگوید من نتوانستم کار انجام دهم، چون اعتبار نداشتم.

نایب رئیس مجلس شورای‌اسلامی در نشست شورای ‌اداری استان همدان گفت: این همه روحانیت و مسئول برای مردم حرف زدند حالا نوبت آن است که چهره کارامدی نظام را به مردم نشان دهیم مردم از حرف خسته شدند.

حمیدرضاحاجی بابایی ادامه داد: باید جوانان و نوجوانان را عملاً با کارکردهای این نظام آشنا کرد برای این منظور اعتبار فرهنگی آموزش‌وپرورش را به میزان 4هزار و 500 میلیارد ارتقاء دادیم.

وی افزود: یک‌درصد از بودجه شرکت‌های دولتی به طرح راهیان پیشرفت اختصاص یافته‌ است تا مشکلی در رابطه با تأمین اعتبارات آن ایجاد نشود.

نماینده مردم همدان وفامنین در مجلس شورای‌اسلامی با اشاره به اینکه تلاش نمایندگان برای حل مشکلات کشور مضاعف شده است، ادامه داد: باید همت مدیران استان‌ها هم برای رفع تنگناها بیشتر شود.

وی با تأکید بر اینکه مردم با هر شکل، تیپ و لباسی برای همه مسئولان، قابل احترام هستند افزود: ما انقلاب کردیم که این رفتارها را در جامعه داشته باشیم.

حاجی‌بابایی با اشاره به انتخابات پیش‌رو گفت: برای اینکه یکی رئیس جمهور شود دنیای خود را نفروشید، نقد کنید اما با آبروی کسی بازی نکنید.

نایب رئیس اول مجلس شورای‌اسلامی با بیان اینکه مردم ما در همه عرصه‌های مهم انقلاب اسلامی همیشه در صحنه حاضر بوده‌اند، گفت: ملت بزرگ ایران 8 تیرماه با حضور پرشور در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، جایگاه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را در دنیا مستحکم‌تر می‌کنند.

حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه رئیس‌جمهوری آینده باید شهید سلیمانی را الگوی خود قرار دهد، تصریح کرد: شهید سلیمانی یک انقلابی به تمام معنا بود و هر آنچه که داشت فدای انقلاب و اسلام کرد.

حاجی‌بابایی همچنین یاد و خاطره جمهور را گرامیداشت و بیان کرد: آیت‌ا... سید ابراهیم رئیسی مرد اخلاق بود، او هیچگاه حرف ناصحیح بر زبان جاری نکرد و هدفش فقط خدمت به مردم و جلب رضای الهی بود.

نایب رئیس اول مجلس شورای‌اسلامی اظهار کرد: پیش‌بینی‌ها از حضور پرشور و معنادار مردم در انتخابات ریاست جمهوری حکایت دارد.

وی تصریح کرد: امسال سال خوبی برای کار هست و برای نخستین بار مجلس شورای‌اسلامی در ابتدای کار خود با انتخابات ریاست جمهوری و رأی اعتماد به وزرا همراه است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای‌اسلامی تصریح کرد: رأی به کابینه رئیس‌جمهوری منتخب، از مهمترین و تاأثیرگذارترین کار مجلس است و می‌تواند سبب تحول عظیم و کارکرد بیشتر برای توسعه کشور شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان نیز با تأکید بر اینکه اصل اساسی در انتخابات عقلانیت است، گفت: عقلانیت حکم می‌کند که کاندیداها براساس شناخت مشکلات کشور و داشتن برنامه احساس تکلیف کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌ا... شعبانی‌موثقی افزود: اگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری، واقعیت‌های میدانی امروز جامعه و شیوه اداره کشور را بشناسد، راحت پشت دوربین تلویزیون به مردم وعده‌های آن‌چنانی نمی‌دهد.

وی تأکید کرد: در مناظرات انتخاباتی سال ۱۳۸۸ یک فضای تخریبی و بی‌منطقی شکل گرفت، اما در مناظرات این دوره از انتخابات با یک ارتباط سیاسی بین نامزدها روبه‌رو هستیم.

امام جمعه همدان گفت: بنا بر روایات در نظام اسلامی، باید کوچه به کوچه برویم و توانایی افراد را شناسایی کنیم تا برای انتخابات وارد عرصه شوند.

امام جمعه همدان با تأکید بر اینکه مسئولیت در نظام اسلامی طعمه نیست و نان و نوا هم ندارد، افزود: پذیرش مسئولیت در این نظام اسلامی بسیار سخت است، رئیس جمهوری آینده باید کشور و دستگاه‌های اجرایی را بشناسد و بداند شیوه اداره کشور چگونه است.

استاندار همدان نیز در دفاع از تلاش مدیران برای جذب اعتبارات گفت: ۷۰ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سفر رئیس‌جمهوری به همدان جذب شده است.

علیرضا قاسمی فرزاد افزود: ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سفر مرحوم رئیسی و هیأت دولت به استان همدان اختصاص یافت که نزدیک به ۷۰ هزار میلیارد ریال آن توسط دستگاه‌های مختلف استان جذب شده ‌است.

قاسمی فرزاد با تأکید بر اینکه مصوبات سفر استانی رئیس‌جمهوری به همدان نسبت به استان‌های همسایه بیشتر بوده است، اضافه کرد: تخصیص ۱۴۰ هزار میلیارد ریال از محل سفرهیأت دولت سیزدهم به استان همدان بسیار ارزشمند است و این اعتبار در برابر 8 هزار میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی سبب تحول می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه طرح‌هایی که از ۲ دهه قبل بلاتکلیف مانده بود به همت مدیران ثمر نشست، افزود: طرح‌هایی مانند طرح انتقال آب از سد تالوار به همدان، راه‌آهن همدان‌سنندج، بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکباتان و طرح نهضت ملی مسکن در دولت شهید آیت‌ا... سید ابراهیم رئیسی به ثمر نشست.

وی با تأکید بر اینکه افرادی که در دوران سخت کنار دولت بودند هیچگاه فراموش نمی‌شوند، ادامه داد: امسال نیز در جذب اعتبارات همچون سال گذشته‌ تلاش می‌شود ولی باید موانع پیش‌روی جذب اعتبارات همچون قوانین دست وپا گیر برطرف شود.

وی تصریح کرد: ترکیب مجلس دوازدهم در استان همدان بسیار خوب است و انتخاب حاجی‌بابایی به عنوان نایب رئیس اول سبب خیر و برکت برای استان همدان خواهد بود.

نماینده بهار و کبودراهنگ نیز تأکید کرد: اگر یک ریال از اعتبار اداره‌ای به تهران برگشت بخورد با مدیر کل آن اداره برخورد خواهم کرد و عذر او را از وزارت مربوطه خواهم خواست.

نماینده مردم شهرستان‌های بهار وکبودراهنگ در مجلس گفت: پایان سال مالی نزدیک است آمار دارم که بودجه برخی از ادارات هزینه نشده و احتمالاً برگشت خواهد خورد که این قابل قبول نیست زیرا که برای مصوب کردن این بودجه زحمات زیادی کشیده شده‌‍است.

فتح‌ا... توسلی افزود: برگشت اعتبارات سبب می‌شود که ما نتوانیم برای سال بعد بودجه بیشتری را جذب کنیم.

وی با تأکید بر توسعه متوازن و عدالت در توزیع اعتبارات گفت: برای رشد استان باید اعتبارات عادلانه تقسیم شود.

وی تأکید کرد: سهم اعتبارات راه و شهرسازی از محل سفر، ۳هزار و۵۰۰ میلیارد بوده که اگر اداره مربوطه تلاش کند که تخصیص پیدا کند مشکل راه‌های استان حل خواهد شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای‌اسلامی گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در جذب اعتبارات مصوب سفرهای استانی رئیس جمهور که به رشد و توسعه مناطق مختلف استان کمک می‌کند، بیش از پیش تلاش کنند.

توسلی افزود: همدان در جذب اعتبارات نسبت به خیلی از استان‌ها عقب است و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان باید با تلاش بیشتر، اعتبارات را از وزارتخانه جذب کنند.

این نماینده مجلس شورای‌اسلامی تصریح کرد: نگران وضعیت درامدی استان هستیم زیرا که ۹۸ درصد درامد استان همدان از مالیات است.

توسلی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: امیدواریم انتخابات پیش رو بدون هیچ مشکلی برگزار شود زیرا که مردم به درک و شعور کافی برای انتخاب فرد اصلح رسیده‌اند.

وی با اشاره به اینکه مجمع نمایندگان فعال و پویایی داریم و با اتحاد مشکلات استان را پیگیری می‌کنند، اظهار کرد: انتظار داریم همه شهرستان‌های استان همدان به صورت متوازن رشد کند و توزیع عادلانه اعتبارات باید در استان باید در دستور کار باشد.

وی تأکید کرد: در جذب نیروهای انسانی باید تلاش کنیم تا چارت دستگاه‌های اجرایی در همه شهرستان‌های استان تکمیل شود.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای‌اسلامی با بیان اینکه برخی از ادارات کل تکالیف درامدزایی خود را انجام نداده‌اند، افزود: استان ما ظرفیت و نیروی انسانی خوبی دارد که باید تلاش کرد منابع درامدی آن را نیز افزایش دهیم.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای‌اسلامی نیز گفت: خبر دارم پروژه‌ای در ملایر ۱۲ سال است که کلنگ آن زمین زده شده اما هنوز کلنگ بلند نشده‌ و پروژه به ثمر نرسیده ‌است.

احمد آریایی‌نژاد بیان کرد: وقتی کلنگ می‌زنیم انتظار ایجاد می‌شود و وقتی محقق نمی‌شود خود این موضوع ناامیدی ایجاد می‌کند.

وی افزود: امید خوب است اما امید واهی ایجاد نکنید.

احمد آریایی‌نژاد در ادامه بیان کرد: نباید تنها شاخص‌های جمعیتی ملاک تخصیص اعتبارات باشد، باید محرومیت مناطق را هم در نظر گرفت زیرا که مردم با دیدن امکانات و دسترسی به آنچه نیاز دارند، به نظام امیدوار می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه همه مسئولان باید با یکدیگر وحدت داشته باشند، گفت: در شرایط کنونی نیاز به آرامش بخشی به جامعه هستیم.

افزود: در فضای انتخابات با حفظ احترام یکدیگر نظرات خود را بیان کنیم و در نهایت شاهد انتخاب فرد اصلح همچون دولت شهید آیت‌ا... سید ابراهیم رئیسی باشیم.

آریایی‌نژاد تصریح کرد: ویژگی‌های شفافیت، عدالت، تسهیل و تسریع باید برای حل مشکلات مردم در استان همدان باید سرلوحه قرار گیرد تا شاهد رشد و توسعه باشیم.

وی در این جلسه مهاجرت نخبگان را مشکل اساسی دانست و از مسئولان خواست تا با ایجاد شرایط لازم مانع از مهاجرت جوانان شوند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.