ttttt1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 29 شهريور 1405

کد خبر : 127324
 
اخبار ورزشی استان همدان:

قهرمانی همدان در المپیاد تنیس روی میز
تاریخ خبر : 1401-07-27
     
 
 
     
متن خبر :


قهرمانی همدان در المپیاد تنیس روی میز
 تیم دختران تنیس روی میز استان همدان با غلبه بر حریفان و پیروزی در فینال پیکارهای المپیاد استعدادهای برتر ورزشی کشور برابر تهران، قهرمان این دوره از مسابقات شد.
رئیس هیأت تنیس روی میز استان با بیان اینکه دختران پینگ‌پنگ‌باز همدانی با پیروزی سه بر یک برابر تیم تهران در فینال سومین دوره از مسابقات المپیاد استعدادهای برتر ورزشی به مقام قهرمانی رسیدند، اظهار کرد: تیم دختران همدان در رده سنی ۱۳ تا ۱۶ سال با عملکردی درخشان موفق به کسب عنوان قهرمانی شد و تیم های تهران، کرمانشاه و آذربایجان غربی به ترتیب عناوین دوم الی چهارم مسابقات را به دست آوردند.
زهره ابوطالبیان افزود: ترکیب تیم دختران همدان با حضور ستایش ایلوخانی، مبینا اصلانی، مطهره موقرنیکو، نازنین مرتضایی و به مربیگری آناهیتا هیربد موفق به کسب این مقام و جایگاه ارزشمند شد.
وی تصریح کرد: طی این مدت با وجود اینکه اعتبار و بودجه‌ای از سمت اداره کل ورزش و جوانان استان به هیأت تنیس روی میز استان واریز نشد و با محدودیت‌های فراوانی از نظر مالی و اقتصادی مواجه بودیم توانستیم پشتوانه‌سازی خوبی برای آینده تنیس‌روی میز استان داشته باشیم. قهرمانانی همچون ستایش ایلوخانی در آینده‌ای نزدیک همانند شیما صفایی به درخشش خود در رده بزرگسالان ادامه خواهند داد و استان همدان پتانسیل عظیم و استعدادهای قابل توجهی در رشته تنیس روی میز دارد.
رئیس هیأت تنیس روی میز استان همدان خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات ما در مباحث زیرساختی و امکانات به لطف خدا و با کمک خانواده‌های ورزشکاران حل شده و هیأت استان همیشه تلاش کرده از محدودیت‌های مالی و اقتصادی فعلی عبور کند تا آسیبی به تنیس روی میز استان و عملکرد ورزشکاران وارد نشود.
وی همچنین در پایان بیان کرد: پیش از قهرمانی تیم دختران در مسابقات، پارسا معصومی از بازیکنان ارزنده همدان مقام سوم انفرادی مسابقات استعدادهای برتر کشور را از آن خود کرد.


صعود تیم فوتبال بانوان زیر 17 سال استان
 تیم فوتبال بانوان استان در مسابقات زیر 17 سال بانوان کشور، به میزبانی کرمانشاه شرکت کرده بود، موفق شد به دور نهایی این رقابت ها صعود کند.
این تیم که با برگزاری استعدادیابی و با حضور 40 فوتبالیست از سراسر استان در استادیوم شهید مفتح آغار به کار کرد، اردوی آماده سازی خود را با حضور 20 بازیکن منتخب برگزار و جهت برگزاری مسابقات زیر 17 سال بانوان ( منطقه غرب کشور) راهی کرمانشاه شد.
در این مسابقات تیم هیأت فوتبال همدان 6بر1 ستاره سرخ خرم آباد  را مغلوب کرد که هر 6 گل بازی را بیتا خزایی ملی پوش همدانی به ثمر رساند. در بازی دوم نیز با 4 گل نماینده کردستان را مغلوب ساخت که بیتا خزایی ( 2گل)، فاطمه نثاری و ساغر عبدالباقی‌گل‌های تیم همدان را به ثمر رساندند ودر بازی سوم نیز مقابل میزبان آکو کرمانشاه بدون گل متوقف شد.
تیم بانوان هیأت فوتبال همدان با 7 امتیاز و تفاضل گل کمتر نسبت به آکو کرمانشاه به عنوان تیم دوم راهی مرحله نهایی این مسابقات شد.
دور نهایی این مسابقات با حضور 10 تیم صعود کننده از دور گروهی و در دو گروه 5 تیمی برگزار خواهد شد.
تیم برتر هر گروه مسابقات نیمه نهایی و فینال را برگزار خواهند کرد و در نهایت تیم های نخست تا چهارم این مسابقات معرفی خواهند شد.
اسامی تیم فوتبال هیأت همدان : آتنا توفیق، فاطمه سوری، نگین شهبازی،  بیتا خزایی، فاطمه سلگی، فاطمه نثاری، فاطیما چلوئیان، نیکا دهپیازی، گلشید مصطفوی والا، آنیتا مسیبیان، ساناز محمدی، مهدیه احمدی فرد، پریا فلاحيان، نگار شهبازی، صبا غیاثوند، مریم خدادادی، هستی احتشام، ساغر عبدالباقی، مهشید رستمی، مائده خانجانی، شیلا مومیوند
سرمربی‌ : فریبا ترک
مربی : سمیه روزبهانی
مدیرفنی : زهره قربانپور


مسابقه دوستانه مینی گلف در همدان
 مسابقه دوستانه مینی گلف به مناسبت گرامیداشت روز جهانی کاهش خطر بلایای طبیعی در همدان برگزار گردید.مسابقه دوستانه مینی گلف به مناسبت گرامیداشت روز جهانی کاهش خطر بلایا برگزار گردید.
این مسابقه با حضور تعدادی از ورزشکاران و علاقمندان به رشته مفرح و جذاب مینی گلف در بخش آقایان برگزار شد.
مسابقه مذکور در محل سایت تخصصی مینی گلف همدان واقع در مجموعه ورزشی سردار شهید علیرضا شمسی پور به صورت انفرادی و در رده سنی آزاد در یک راند برگزار گردید .
این مسابقه به مناسبت گرامیداشت روز کاهش خطر بلایا در فضایی کاملا پرنشاط و با قضاوت محمد علی قاسمی و علی فیاض برگزار شد که در پایان محمد مهدی صلواتی، احسان آبگون و نیما کرباسیان توانستند عناوین نخست تا سوم را به ترتیب کسب نمایند.
گفتنی است سیزدهم اکتبر مصادف با بیست و یکم مهر روز جهانی کاهش خطر بلایا می باشد که شعار امسال آن هشدار سریع ، اقدام فوری برای همه  است.


بازیکن نهاوندی به تیم ملی دعوت شد
 بیتا خزایی، بازیکن نهاوندی تیم  بانوان فوتبال همدان، به اردوی تیم ملی نوجوانان کشور دعوت شد.
اردوی تیم ملی از تاریخ 16 تا 26 مهر ماه در تهران برگزار شد و در پایان بیتا خزایی بازیکن نهاوندی استان برای حضور در مسابقات آسیایی راهی تاجیکستان شد.
تیم ملی نوجوانان کشور ، جهت شرکت در مسابقات کافا، روز گذشته عازم تاجیکستان شد
این مسابقات تا 4 آبان ماه ادامه خواهد داشت.


مربی بوکس استان در اردوی تیم ملی بوکس جوانان
 امید مرامی مربی و دبیر هیأت بوکس استان همدان در اردوی آماده سازی تیم ملی بوکس جوانان جهت حضور در مسابقات جهانی اسپانیا حضور یافت.
مربی و دبیر هیأت بوکس استان همدان که به عنوان مربی تیم ملی بوکس جوانان ایران در این اردوی تیم ملی حضور دارد،درخصوص برپایی این اردو گفت: با پشت سر گذاشتن سه مرحله اردوی آماده سازی تیم ملی بوکس جوانان، چهارمین مرحله اردوها در کرمانشاه آغاز شده و به مدت 21 روز ادامه خواهد داشت.
امید مرامی تصریح کرد: دراین اردو 10 ملی پوش بوکس از استان های مختلف کشور حضور دارند که از بین آنها 6 بوکسور به مسابقات جهانی اعزام خواهند شد.
وی زمان برگزاری مسابقات جهانی اسپانیا را 18 آبان ماه اعلام کرد و افزود: تا آن زمان دو مرحله دیگر اردو به منظور افزایش سطح آمادگی ملی پوشان برگزار خواهیم کرد.



جشنواره فرهنگی ورزشی پارالمپیک برگزار شد
 جشنواره فرهنگی ورزشی ویژه جانبازان و معلولان به مناسبت هفته پارالمپیک و تربیت بدنی و ورزش با حضور معاون استاندار و جمعی از مسئولان ورزشی استان در همدان برگزار شد.
با حضور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری همدان، مدیرکل ورزش و جوانان، معاون سازمان برنامه‌وبودجه، مدیرکل امور بانوان استانداری همدان، مدیران کل بهزیستی، کار، تعاون و رفاه اجتماعی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل شرکت گاز استان، جشنواره فرهنگی ورزشی ویژه جانبازان و معلولان به مناسبت هفته پارالمپیک و تربیت بدنی و ورزش در همدان برگزار شد.
علی حقیقی در این مراسم ضمن قدردانی از حمایت مسئولین استان در برگزاری مسابقات و برنامه‌های فرهنگی و ورزشی، تأکید کرد: فراهم کردن زیرساخت‌های ورزش جانبازان و معلولین به لحاظ شرایط جسمانی یکی از مواردی است که باید مورد توجه باشد.
وی با اشاره به اینکه دنبال کردن ورزش جانبازان و معلولین در سراسر دنیا اهداف بسیار ارزشمندی دارد و ورزش برای این گروه از ورزشکاران فقط جنبه قهرمانی ندارد، گفت: اعتقاد بر این است که ورزش بازگرداننده جانبازان و معلولین به جامعه و عامل تجدید پیوستگی‌های اجتماعی و یکی از عوامل شور و نشاط جامعه جانباز و معلول است. مدیرکل ورزش و جوانان استان ، تصریح کرد: ورزش می‌تواند توانایی باقیمانده را نه‌تنها حفظ بلکه تقویت کند و یکی از عوامل انگیزه‌بخش، اراده بخش، افزایش اعتماد به ‌نفس، خودباوری و اتکا به‌ نفس در میان جامعه جانباز و معلول است. وی افزود: در راستای تعمیق بخشی به فعالیت ورزشی این قشر ارزشمند هر آنچه در توان داشته باشیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های همه بخش‌های مرتبط استان بکار می‌گیریم. برگزاری برنامه های متعدد فرهنگی و ورزشی از ویلچرسواری، مسابقات دارت، اجرای نرمش، اجرای برنامه های باستانی با اجرای مرشد یداللهی، اجرای برنامه ویژه کودکان با اجرای عمو حمید از جمله برنامه هایی بود که در این جشنواره به اجرا در آمد.
در پایان این آئین از ورزشکاران ملی پوش و جانباز همدان با اهدای تندیس و هدایایی تجلیل شد.


کبودراهنگ قهرمان کبدی استان شد
 تیم کبودراهنگ مقام نخست مسابقات انتخابی کبدی نوجوانان استان را به دست آورد.
مسابقات انتخابی کبدی نوجوانان استان با حضور 4 تیم از شهرستان های ملایر، کبودراهنگ،همدان، و تویسرکان در سالن شهید بهرامی تویسرکان برگزار شد.در دیدار نهایی این مسابقات بین تویسرکان و کبودراهنگ برگزار شد. و تیم کبودراهنگ موفق شد با نتیجه 32 بر 30 مقابل تیم تویسرکان به برتری برسد و مقام نخست این مسابقات را از آن خود کند. در این رقابت‌ها تویسرکان دوم شد و همدان مقام سوم را به دست آورد.



قهرمانان شطرنج ریتد کشور معرفی شدند
 قهرمان مسابقات شطرنج ریتد کشور گرامیداشت هفته دفاع مقدس از سوی هیأت شطرنج ملایر معرفی شدند.
مسابقات شطرنج ریتد کشور به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یادبود ۲۸۵ شهید والامقام ارتشی این شهرستان به مدت سه روز در سالن سه هزار نفری غدیر مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.در اين دوره از مسابقات 104 نفر از قهرمانان و شطرنج‌بازان از استان های همدان ، لرستان ، کردستان ، کرمانشاه ، گيلان ، زنجان و قم شرکت کردند که در 9 دور به روش سوئيسي با هم به رقابت پرداختند که بعد از برگزاري 468 بازي نفرات برتر این مسابقات از سوی هیأت مربوطه به شرح ذيل معرفي شدند.
1- عليرضا روح پرور استان لرستان
 2- رامتين حاجي قاسمي گيلان
3- جناب آقاي مهران زاهري  همدان
4- معين مساجديان  همدان
5- امير حسام جلالوند همدان
در کمتر از ریتد: 1700  پارسا طاهري از خوزستان،
در کمتر از ریتد: 1500  پوريا غفاري از همدان
 در کمتر از ریتد: 1300  مهدي بيات از ملاير
 در کمتر از ریتد: 1100  عليرضا عليمحمدي ازملاير
 در کمتر از ریتد: 1700  امير محمد غلامي از همدان
 در کمتر از ریتد: 1500  رسول فشي از کرمانشاه
 در کمتر از ریتد: 1300  محمد مهدي ظهيري از همدان
 در کمتر از ریتد: 1100  محمد پارسا شيخي از کردستان
 رتبه برتر پيشکسوتان  ارجعلي مرداني از همدان
 رتبه برتر بانوان  فاطمه خادمي از همدان
رتبه برتر زير 14 سال آريا دژدار ازکرمانشاه
 رتبه برتر زير 12 سال  محمد بنيامين عباسي از همدان
 رتبه برتر زير 10 سال  امير محمد کيميايي از همدان
 رتبه برتر زير 14 سال ملاير محمد جواد ميرزايي
 رتبه برتر زير 12 سال ملاير آرميتا ترکاشوند
رتبه برتر زير 10 سال ملاير  محمد صدرا شجاعي نژاد

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.