ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 107653
 
طرح آبمیوه با طعم همدلی ادامه دارد

پذیرایی از کادردرمان با طعم‌آبمیوه
تاریخ خبر : 1399-02-01
نویسنده : نیلوفر بهرمندنژاد
     
 
 
     
متن خبر :


 جمعی از مردم نوع‌دوست که برای شکست کرونا با یکدیگر همدل و همراه شدند و به‌منظور کاستن از فشارهای روانی و اعلام حمایت و همدردی از پزشکان، پرستاران، کادردرمان و بیمارانی که با این ویروس خطرناک مبارزه می‌کنند، طرحی به‌نام «آبمیوه با طعم همدلی» را در قالب یک کارگاه جهادی راه‌اندازی کردند، که می‌توان این طرح را جلوه‌ای از ایثار و جهاد مردمی دانست.
اعضای هیأت بیت‌الاحزان فاطمه (س) در مجتمع فرهنگی مذهبی امام علی(ع) که هریک در قسمتی از این کارگاه مشغول فعالیت هستند، روزانه 250 الی 300 بطری آبمیوه هویج و پرتقال را تولید و دربین بیماران و کادردرمانی بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان شهید بهشتی همدان توزیع می‌کنند.
حدود 2 هفته از راه‌اندازی این کارگاه می‌گذرد، علاقه‌مندان برای فعالیت در این طرح جهادی از کودک 10ساله گرفته تا مرد 50ساله که با عشق و امید بسیار برای مشارکت در این کارگاه حضور دارند و اعضای این گروه، در جهت روحیه‌دهی به بیماران کرونا اقدام می‌کنند.
مسئول هیأت بیت‌الاحزان فاطمه (س) طرح «آبمیوه با طعم همدلی» را به‌منظور تجلیل و حمایت از کادر درمانی و همچنین قدردانی از زحمات آن‌ها که به‌نوعی ایثار و جهاد محسوب می‌شود در بحث مبارزه با ویروس کرونا وارد عمل کرده است و همچنین با توجه به اینکه کارشناس تغذیه تأکید به مصرف مایعات و به‌ویژه آبمیوه‌های طبیعی برای بیماران کرونایی و بالاتر بردن سطح ایمنی بدن داشتند، به راه‌اندازی این کارگاه اقدام کردند.
در این طرح علاوه‌بر خدمات‌دهی به بیماران و کادر درمان، مراکز سالمندان، مراکز خیریه و معلولان و گرمخانه همدان هم نیز در دستور کار قرار داده شده است، زیرا آن‌ها هم جزو گروه آسیب‌پذیر این قضیه هستند.
 علیرضا رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: ما درحال‌حاضر فقط به بیمارستان بهشتی خدمات می‌دهیم و بیمارستان‌های دیگر ممانعت کردند و تمایلی برای شرکت در این طرح را نداشتند، اما بیمارستان بهشتی با هماهنگی و صحبت‌هایی که با مسئولان بیمارستان، حراست بیمارستان، کارشناسان تغذیه داشتیم، پذیرفتند این طرح را در بیمارستان بهشتی اجرا کنیم که به لطف خدا هم خروجی خوبی داشت و هم کادر درمان و هم بیماران رضایت کافی داشتند.
 وی در ادامه افزود: تمام کارهای مربوط به این طرح کاملاً مردمی انجام شده است و غالب هزینه‌های این ‌گروه از سوی کمک‌های مردمی و خیران میادین میوه و تره‌بار به ما هدیه داده شده است که ما تا ابتدای ماه مبارک رمضان این اقدام خداپسندانه را ادامه دهیم. تا شاید بتوانیم کمی از خستگی و رنج کادر درمان در این روزهای سخت کرونایی کم کنیم.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.