|
با برگزاری انتخابات هیأت مدیره اتحادیه قنادان و آجیل فروشان همدان بار دیگر محمد ارغوان با اکثریت آراء رئیس اتحادیه شد ضمن اینکه اعضای هیأت مدیره گذشته مجدداً انتخاب شدند.
انتخابات هیأت مدیره اتحادیه قنادان و آجیلفروشان در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با حضور جمعی از اعضای محترم کمیسیون بر اصناف برگزار شد.
با این وجود فراز و فرودهای بسیاری در سالهای گذشته در این اتحادیه صنفی رخ داد، برای 2 بار اتحادیه قنادان به عنوان اتحادیه برتر کشور برگزیده شد. این اتحادیه با مدیریت محمد ارغوان در نخستین سالی که مدیریت این صنف را به دست گرفت 4 شیرینی سنتی همدان چون شیرمال، کماج، حلوازرده و انگشت پیچ را به ثبت ملی رساند.
این اتحادیه درصدد این است که سوغاتهای دیگر همدان را نیز در میراث فرهنگی ایران به ثبت برساند.
در همین زمان بود که اتاق اصناف تصمیم گرفت 2 اتحادیه قنادان و شیرینیفروشان و آجیلفروشان را ادغام کند و اتحادیه قنادان و آجیلفروشان را ایجاد کند، این اتفاق نیز رخ داد و 2 اتحادیه مهم شهر در یکدیگر ادغام شدند.
از دیگر موضوعاتی که مورد توجه است، ورود هیأت مدیره اتحادیه و البته اعضای نیکاندیش آن در کمک به مردم سیلزده استان لرستان و گلستان بود، آنها نهتنها اقلام مورد نیاز مردم به ویژه دانشآموزان را در آستانه آغاز سال تحصیلی راهی این دیار کردند که جزو پیشگامان این کار بودند.
بزرگترین اتفاقی که برای این اتحادیه رخ داد، تهیه یک دفتر مناسب بود. با وجودی که 2 اتحادیه ادغام شده هر یک دفتری جداگانه داشتند اما پاسخگوی ادغام آنها نبود که هیأت مدیره با کمک اعضا موفق شد، ساختمانی درخور شأن این صنف بزرگ تهیه کند و اتفاق بزرگی را رقم بزند.
در این انتخابات انتظار میرفت هیأت مدیره قبلی مجدداً رأی اعتماد خود را از تک تک واحدهای صنفی بگیرد که همین اتفاق نیز رخ داد و اکثریت هیأت مدیره بار دیگر انتخاب شدند. در جریان این انتخابات ۲۸۰ نفر که اکثریت اعضا را تشکیل میدادند شرکت کردند و منتخبان خود را برگزیدند.
محمد ارغوان با اکثریت آرا و کسب ۲۴۶ رأی به عنوان نفر اول، آیت شیری با ۱۱۱ رأی به عنوان نفر دوم، براتعلی فراهانی با ۱۰۸ رأی به عنوان نفر سوم، حسین علومی با ۱۰۳ رأی به عنوان نفر چهارم و امیرحسین همدانی با ۸۹ رأی به عنوان نفر پنجم برگزیده شدند، جعفر همدانی نیز به عنوان بازرس هیأت مدیر اتحادیه انتخاب شد.
|