ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 108127
 
چگونه سهام عدالت خود را آزاد کنیم؟
تاریخ خبر : 1399-02-14
     
 
 
     
متن خبر :


 مهر به نقل از یک مقام مسئول نوشت: مشمولان سهام عدالتی که کد بورسی ندارند، درصورتی‌که «روش آزادسازی مستقیم» را انتخاب کرده باشند، باید در «سامانه سجام» ثبت‌نام کنند.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان خصوصی‌سازی گفت: آن دسته از هموطنان عزیز سهام‌دار عدالت که کد بورسی ندارند، درصورتی‌که «روش آزادسازی مستقیم» را انتخاب کرده باشند، باید متعاقباً نسبت به ثبت‌نام در «سامانه جامع ثبت اطلاعات مشتریان (سجام)» با نشانی اینترنتی www.sejam.ir مطابق با دستورالعمل و فرآیندهای مربوطه نسبت به دریافت کد سجام اقدام کنند.
مهدی طریحی ادامه افزود: در فرآیند عملیاتی سامانه سهام عدالت، پس از آنکه سهام‌دار وارد سامانه سهام عدالت شده و یکی از 2 روش آزادسازی را انتخاب کند، شماره ملی آن فرد در بانک اطلاعاتی سامانه به شیوه آزادسازی انتخاب شده اختصاص داده می‌شود. مقرر گردیده تا اطلاع ثانوی، این اطلاعات به‌صورت هفتگی برای شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه برای انجام مراحل آتی، ارسال شود.
طریحی در پاسخ به این سؤال که چرا ثبت‌نام در سجام، پیش‌شرط آزادسازی سهام عدالت قرار نگرفت تا افرادی که مطلع نیستند نیز بالاجبار در آن ثبت‌نام کنند، گفت: به‌دلیل حجم بسیار بالای تعداد سهام‌داران سهام عدالت و جلوگیری از ازدحام مراجعات مردم برای انجام مراحل چندگانه دریافت کد سجام، پیش‌بینی شد که افراد به مرور و در فرصت مناسب در این‌باره اقدام کنند.
وی در پایان گفت: پس از انتقال اطلاعات به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، اطلاع‌رسانی‌های آتی از طریق بسترهای ارتباطی توسط شرکت مذکور، خطاب به سهام‌دارانی که کد سجام ندارند انجام خواهد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.