|
رزن_محیا حقوردیلو_خبرنگار همدان پیام: مراسم روز قدس در ۲۵ فروردین ۱۴۰۲، در شهرستان رزن با حضور مسئولین و مردم شهرستان برگزار شد و شهروندان رزنی رسالت خود را در این مراسم همانند سالیان قبل بجا آوردند.
مسئول بسیج اقشار و متخصصین سپاه انصارالحسین(ع) همدان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: امروز حماسه ديگر و بینظیری را با حضورتان خلق و به جهان اسلام مخابره کردید.
احد امیری افزود: امروز در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان و روز قدس خوش درخشیدید و رسالت اصلی خود را بجا آوردید.
وی خاطرنشان کرد: وعده خداوند در این ایام درحال محقق شدن است؛ امام خمینی(ره) ۴۰ و چند سال قبل مردم را به وحدانیت دعوت کرد و امروز بعنوان بالاترین و پرآوازهترین نام، از ایشان یاد میشود.
مسئول بسیج اقشار و متخصصین سپاه انصارالحسین(ع) همدان اظهار کرد: درحال حاضر انقلاب اسلامی تنها یکی از دستاوردهای آن فتحالفتوح عظیم است.
امیری ادامه داد: وعدهای که خداوند به صابران و مستضعفان داده بود، امروز درحال قدرت نمایی است؛ نابغهای بینظیر همچون امام خمینی(ره)، با افکار و تدابیر عاشورایی و شایسته، صلابتی را ایجاد کرد که ما بزودی شاهد اتحاد اسلامی خواهیم بود.
وی تصریح کرد: ایران در بین ۲۱۷ کشور، امروز نام پرآوازهای دارد، به گونهای که چشم تمام کشورها به اعمال شاگرد آن امام، حضرت خامنهای دوخته شده است.
مسئول بسیج اقشار و متخصصین سپاه انصارالحسین(ع) همدان با اشاره به اینکه غربیها، امام را به خوبی میشناسند، بیان کرد: امروزه جهانیان، امام خمینی را بعنوان بزرگترین رهبر سلحشور جهان نامیدند و میدانند.
امیری تشریح کرد: راه خمینی بیوقفه تا سپردن پرچم، به دست بزرگ پرچم دار اسلام ادامه خواهد داشت.
وی از دستاوردهای امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: انقلاب اسلامی، روز قدس، تشکیل بسیج مستضعفین، تشکیل سپاه پاسداران و تشکیل نهادهای معنوی از دستاوردهای امام راحل است.
مسئول بسیج اقشار و متخصصین سپاه انصارالحسین(ع) همدان با عنوان اینکه دشمنان به زودی از میان خواهند رفت افزود: مستکبرین امروزه به این نتیجه رسیدند که برای نابودی جمهوری اسلامی راهی وجود ندارد و تمام تلاش آنها با شکست روبهرو شده است.
امیری خاطرنشان کرد: جهاد تبین یکی از مسئولیتهای اصلی ما است که باید به درستی انجام شود تا بتوانیم با دشمن مقابله کنیم و درنهایت آن را به دست صاحب اصلی، حضرت مهدی موعد برسانیم.
|