ttttt1405-06-091405-06-19bool(false) 1405-06-091405-06-19bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 19 شهريور 1405

کد خبر : 149287
 
رئیس اتاق بازرگانی همدان خبر داد

اصلاح نظام پایش محیط کسب‌وکار همدان در دستور کار
تاریخ خبر : 1405-06-19
     
 
 
     
متن خبر :

 در دیدار رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان با رئیس مرکز پژوهش‌های اقتصادی اتاق بازرگانی ایران، راهکارهای افزایش دقت داده‌های پایش محیط کسب‌وکار و ایجاد امکان رصد مستمر شاخص‌های اقتصادی استان بررسی شد. علاوه بر این، موضوع نحوه جمع‌آوری، تجمیع و محاسبه داده‌های مربوط به پایش محیط کسب‌وکار و عوامل مؤثر بر نتایج این ارزیابی در استان همدان مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی همدان، در دیدار رئیس اتاق همدان با رئیس اتاق بازرگانی همدان  با اشاره به نتایج برخی دوره‌های پایش محیط کسب‌وکار، بر ضرورت بررسی دقیق فرآیند جمع‌آوری و محاسبه داده‌ها تأکید کرد و گفت: بخشی از اطلاعات مورد استفاده در این ارزیابی از منابع و مراجع مختلف دریافت می‌شود و تفاوت در نحوه جمع‌آوری و محاسبه اطلاعات می‌تواند بر نتیجه نهایی و رتبه استان تأثیرگذار باشد.
رحیم‌مرتضایی افزود: داده‌هایی که از سوی اتاق بازرگانی همدان جمع‌آوری و ارسال می‌شود، با دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ با این حال، برای دستیابی به تصویری دقیق‌تر از وضعیت محیط کسب‌وکار استان، لازم است داده‌های سایر بخش‌های اقتصادی و دستگاه‌های مرتبط نیز با سازوکار مشخص و روش واحد جمع‌آوری و تجمیع شود.
وی بر این نکته تأکید کرد که نتایج پایش محیط کسب‌وکار صرفاً به عملکرد اتاق بازرگانی مربوط نمی‌شود و عوامل متعددی در شکل‌گیری شاخص‌های استان نقش دارند؛ بنابراین اصلاح فرآیند جمع‌آوری و پردازش داده‌ها می‌تواند به واقعی‌تر شدن نتایج پایش کمک کند.
مرتضایی در ادامه، پیشنهاد اتاق بازرگانی همدان برای هماهنگی و تجمیع داده‌های مرتبط با اتاق اصناف، اتاق تعاون و سایر مراجع ذی‌ربط از طریق یک سازوکار منسجم در استان را مطرح کرد تا اطلاعات مورد استفاده در پایش محیط کسب‌وکار از انسجام و دقت بیشتری برخوردار باشد.
عیسی منصوری، رئیس مرکز پژوهش‌های اقتصادی اتاق بازرگانی ایران، نیز با تأیید اهمیت موضوع، بر پیگیری برای رفع اشکالات موجود در فرآیند جمع‌آوری و محاسبه داده‌ها تأکید کرد.
راه‌اندازی آزمایشی داشبورد مدیریتی برای همدان
یکی دیگر از محورهای این نشست، پیشنهاد ایجاد داشبورد مدیریتی پایش محیط کسب‌وکار برای استان همدان بود.
بر اساس توافق صورت‌گرفته، قرار است این داشبورد برای نخستین بار به‌صورت آزمایشی در اختیار اتاق بازرگانی همدان قرار گیرد و  امکان بهره‌برداری از آن برای مدیریت استان نیز فراهم شود.
گفتنی است با استفاده از این داشبورد، وضعیت شاخص‌ها و داده‌های مرتبط با محیط کسب‌وکار استان به‌صورت مستمر مورد رصد قرار می‌گیرد و در صورت مشاهده تغییرات، اشکالات یا نقاط نیازمند مداخله، امکان بررسی سریع‌تر موضوع و ارائه بازخورد به مرکز پژوهش‌های اقتصادی اتاق ایران فراهم خواهد شد.
این سازوکار می‌تواند زمینه را برای شناسایی دقیق‌تر موانع فعالیت اقتصادی، رصد مستمر شرایط کسب‌وکار و اتخاذ تصمیم‌های هدفمندتر برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی استان فراهم کند.
در پایان این دیدار، بر تداوم تعامل و همکاری میان اتاق بازرگانی همدان و مرکز پژوهش‌های اقتصادی اتاق بازرگانی ایران با هدف بهبود فرآیند پایش، افزایش دقت داده‌ها و ارائه تصویری واقعی‌تر از وضعیت محیط کسب‌وکار استان تأکید شد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.