ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 137262
 
۴ محور اساسی در ملایر برای تحقق شعار سال تدوین شد
تاریخ خبر : 1403-01-16
     
 
 
     
متن خبر :


ملایر-خبرنگارهمدان‌پیام: در راستای تحقق شعار سال«رونق تولید، بامشارکت مردم» چهار محور اساسی در ملایر تدوین شد.

فرماندار ملایر روز گذشته در نخستین شورای اداری درسال جدید گفت: در راستای عمل به شعار سال«رونق تولید با مشارکت مردم »۴ محور اساسی در ملایر تدوین شده است که در پایان سال از رسانه‌ها انتظار داریم درباره تحقق این چهار محور مطالبه‌گری داشته باشند.

سلمان اسماعیلی در ادامه با اشاره به اینکه سال گذشته در شهرستان ملایر ۶۷۵ پروژه با اعتباری نزدیک به ۲۸ همت افتتاح و یا کلنگ‌زنی شد گفت: این آمار در تاریخ ملایر بی‌سابقه است و درسال جدید نیز برای تحقق شعار سال ۴ محور اساسی را تدوین کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه اولویت مقام معظم رهبری در تعیین شعار سال امسال هم همانند سال‌های گذشته مقوله اقتصاد رشد تولید بوده است گفت: با توجه به ظرفیت‌های مردمی در کشور به دنبال مردمی سازی اقتصاد و رشد تولید هستیم  چرا که رشد تولید در جامعه بسیاری از مشکلات را حل می‌کند و مشکلات اقتصادی را به حداقل می‌رساند.

وی با بیان اینکه افزایش حجم تولید محصولات کشاورزی، صنعتی و معدنی، ایجاد تولیدات جدید، افزایش آمار صادرات و آمار گمرک ملایر از محورهای اساسی ما برای تحقق شعار سال است گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته باید بتوانیم به دوران طلایی صادرات در ملایر برگردیم.

وی رفع موانع تولید و احیا واحدهای تولیدی و صنعتی در ملایر را یکی دیگر از محورهای تحقق شعار سال خواند و گفت: باید با رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی نیز در راستای تحقق شعار سال گام برداریم.

 از تمام ظرفیت‌های شهرستان برای رفع مشکل واحدهای تولیدی استفاده شود
نماینده مردم ملایر نیز در این نشست گفت: باتوجه به شعار سال باید از تمام ظرفیت‌های شهرستان در جهت رفع مشکلات واحدهای تولیدی استفاده شود.

حجت‌الاسلام احد آزادیخواه در ادامه گفت: بانک‌ها نقش مهمی در رونق اشتغال دارند و از آن جایی که واحدهای تولیدی نقش مهمی در ایجاد اشتغال دارند انتظار می‌رود نسبت به پرداخت وام به متقاضیان سخت گیری کم‌تری داشته باشند و در بحث ضامن همکاری لازم را با وام گیرنده داشته باشند.

 ️مدیران تمام تلاش خود را برای جذب اعتبارات سفر ریاست جهموری به کار گیرند
منتخب مردم ملایر در مجلس دوازدهم با اشاره به دیدار اخیراً منتخبان مجلس دوازدهم با استاندار همدان گفت: یکی از اولویت‌هایی که در این نشست مطرح شد جذب اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان همدان بود.

وی با تأکید بر اینکه جذب اعتبارات برای پروژه‌هایی است که بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند گفت: سهم شهرستان ملایر از این اعتبارات ۲۱ درصد است که با توجه به اینکه در شهرستان پروژه های با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد داریم مدیران باید تمام تلاش خود را به کار گیرند اعتبارات را جذب کنند تا حقی از شهرستان ضایع نشود.

وی هم چنین پروژه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی را یکی از اولویت‌های اصلی ملایر دانست و گفت: واحدهای تولیدی ما برای پیشرفت به انرژی برق نیاز دارند و توسعه زیر ساخت‌های برق و ساخت نیروگاه یکی از اولویت‌های اصلی ما است.

آزادی‌خواه در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت کشاورزی و تأمین آب شرب برای روستائیان اشاره کرد و گفت: رفع این مسأله نیازمند پیگیری مسولان در شهرستان است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.