ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 115986
 
افرادی که در بورس ضرر کردند درحال خرید بیت‌کوین هستند!
تاریخ خبر : 1399-12-01
     
 
 
     
متن خبر :

 یک کارشناس بازار سرمایه ضمن انتقاد از دعوت مردم به بازار سرمایه در ابتدای سال بدون دادن آگاهی به آنها، گفت: این روزها افرادی که در بورس ضرر کردند درحال خرید بیت‌کوین هستند.
روزبه شریعتی با تأکید بر اینکه آینده بورس به عوامل زیادی از جمله رابطه دولت و مجلس بستگی دارد، اظهار کرد: اتفاقات مختلفی همسو با یکدیگر درحال رخ دادن هستند و این موضوع روی بازار سایه انداخته و فضای بازار منفی شده است. باید ابهامات بورس برطرف شود. ابهاماتی از جمله نتیجه انتخابات، بودجه، فروش نفت، ورود ارز به کشور، برجام و... . وی در گفت‌وگو با ایسنا، ادامه داد: من از جمله افرادی هستم که اعتقاد دارند باید دامنه نوسان نباشد که بازار نقدشونده معامله کند اما در بازاری که 80 درصد فعالان آن عمر بورسی کمتر از یک سال دارند و فقط صف خرید و صف فروش می‌شناسند، حرکت سازمان درمورد تغییر دامنه نوسان به‌جا بوده است.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: اوایل سال هشدار دادیم دعوت کردن مردم به بورس بدون اینکه آموزش ببینند، اشتباه است. اما مردم دعوت شدند و نتیجه‌اش این شد. افرادی که در بورس ضرر کردند درحال خرید بیت‌کوین هستند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.