ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 126282
 
شهردار نهاوند:

رفع خطر از املاک خطر زا ادامه دارد
تاریخ خبر : 1401-06-14
     
 
 
     
متن خبر :


 شهردار نهاوند گفت؛ با دستور دادستان نهاوند و همکاری مالک، ملک خطر زا واقع در میدان عارف توسط اجرائیات شهرداری نهاوند رفع خطر شد.

مجید یوسفی نوید گفت؛ همچنین نسبت به جمع آوری دکه های غیر مجاز در سطح شهر هم اقدام شد و رفع خطر از جاده‌دهبورراه که محل تجمع افراد‌معتاد‌و متجاهر بود اقدام شده است.

شهردار نهاوند از جمع آوری  دکه های‌ بدون مجوز سطح شهر توسط اجرائیات شهرداری نهاوند خبرداد و گفت؛ جمع آوری تابلوهای غیرمجاز توسط واحدکنترل نظارت شهرداری نهاوند اقدام کرده است.

شهردار نهاوند هم چنین از تعمیر و نصب روشنایی در پارک کوثر توسط تیم برق شهرداری نهاوندبا توجه به سرقت کابل های برق و خرابی روشنایی در پارک کوثر، با تعمیر پروژکتورهای معیوب و نصب روشنایی های جدید خبرداد.

شهرداری نهاوند به عنوان یکی از برنامه های کاری و با توجه به درخواست های شهروندان نورپردازی ها و روشنایی معابر و پارک ها را آغاز کرده و به صورت روزانه و گزارش های روزانه تیم برق اقدام به رفع نقص و نصب روشنایی در معابر مورد نیاز میکند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری نهاوند، مجید یوسفی نوید گفت؛ مبلمان و وسایل شهری متعلق به همه ی شهروندان و اموال بیت‌المال است و نگهداری از آنها وظیفه ی همه است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.