ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 105584
 
شنیده 3687
تاریخ خبر : 1398-11-17
     
   
     
متن خبر :

1- تصمیم شورای عالی اصلاح‌طلبان درباره انتخابات با انتقاد اصلاح‌طلبان مواجه شده است. گویا این شورا در آخرین جلسه خود تصمیم به اختیار دادن به استان‌ها و احزاب برای معرفی یا معرفی نکردن داوطلب حامی گرفته است. گفتنی است رسیدن به این تصمیم که بی‌عملی و جاخالی دادن از مسئولیت تعبیر شده با این انتقاد اصلاح‌طلبان روبه‌رو شده که شورای عالی برای چه تشکیل شد و چرا از تصمیم‌گیری ناتوان است؟
2-ربات‌های اطلاعات‌ربا در انتخابات به‌کار گرفته شده‌اند. گویا این ربات‌ها پس از اضافه کردن افراد به گروه‌های انتخاباتی در ازای وعده مالی غیرقابل تحقق، به اطلاعات گوشی افراد دسترسی پیدا می‌کنند. گفتنی است فعالیت این گروه‌ها که در فضای مجازی فیلتر شده، از مدتی پیش زیاد شده است.
3- نماینده اسبق همدان که از تهران داوطلب انتخابات شده بود، حوزه انتخابیه خود را به همدان منتقل کرده است. گویا وی در لیست اصلی اصولگرایان نخواهد بود. گفتنی است احتمالا با توجه به قرار داشتن نام وی در لیست ابتدایی جبهه پایداری از تهران، این داوطلب در لیست این جبهه از همدان قرار خواهد گرفت.
4- برخی داوطلبان خواستار انتشار دلایل و مستندات رد صلاحیت خود از سوی شورای نگهبان شده‌اند. گویا این خواسته مکتوب ارائه شده است. گفتنی است یکی از نمایندگان تهران در مجلس بیشترین اصرار را بر انتشار اسناد رد صلاحیت خود دارد.
5-یکی از نمایندگان رد صلاحیت‌شده به‌دنبال سمت استانداری یکی از استان‌ها پس‌از پایان دوران فعالیت مجلس است. گویا وی قول‌هایی هم از وزیر کشور گرفته است. گفتنی است مشخص نیست وزیر کشور بر وعده خود پس از پایان نمایندگی این نماینده بماند یا این وعده تاکتیکی داده شده است.
6- دو کاندیدای حوزه انتخابیه شهرستان رزن و ملایر تایید صلاحیت شدند. حسین کرملو از حوزه انتخابیه رزن و حاتم شکری از حوزه انتخابیه ملایر که در بررسی های صلاحیت ها از سوی شورای نگهبان عدم احراز شده بودند پس از بررسی مجدد تایید شدند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.