ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 17 مرداد 1405

کد خبر : 112278
 
ویژه برنامه شب خاطره در باغ موزه دفاع مقدس همدان برگزار شد
تاریخ خبر : 1399-07-12
     
 
 
     
متن خبر :


 به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس ویژه برنامه شب خاطره در باغ موزه همدان برگزار شد.
شامگاه روز سه‌شنبه ویژه برنامه شب خاطره با اکران فیلم سینمایی آبادان یازده ۶۰، اجرای نقالی، مداحی و روایتگری دفاع مقدس در باغ موزه همدان برگزار شد.
در این مراسم که به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس برگزار شد سپاه ناحیه همدان، شورای اسلامی و شهرداری همدان، سازمان هنری رسانه ای اوج و جامعه ایمانی مشعر همکاری داشتند.
فرمانده سپاه ناحیه همدان با اشاره به چهلمین سالگرد دفاع مقدس اظهار داشت: حضرت آقا فرمودند این جنگ برای ما تبدیل به گنج شد و واقعا هم اگر نگاه کنیم تجربه دفاع مقدس برای ما امثال حاج قاسم سلیمانی و در استمرار آن تربیت شهیدانی مانند شهید حججی است.
بقایی افزود: استان همدان نیز در بحث دفاع مقدس نقش بسیار شاخصی را ایفا کرده و از روزهای آغازین جنگ در گردنه صلوات آباد که نخستین روزهای درگیری بود تا عملیات مرصاد بچه‌های همدان نقش داشته‌اند و در این راه شهدای زیادی را نثار انقلاب کرده‌اند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه شورای اسلامی و شهرداری همدان در بحث ترویج فرهنگ و ایثار شهادت اقدامات رضایت‌بخشی انجام داده اند، اظهار داشت: نکته بارز این اقدامات جانمایی و نصب تصاویری از شهدا در میادین و بلوارهای شهر است تا مردم با چهره و نام شهدای عزیزمان آشنا شوند و نسل‌هایی که جنگ را ندیدند بدانند چه جوانان رشید و نخبه‌ای برای دفاع از آرمان‌های امام (ره) و حفظ مرزهای کشور شجاعانه به دل آتش زدند.
اکبر کاووسی افزود: گستردگی این تصاویر باعث شده است فرهنگ ایثار و شهادت به یک باور برای همشهریان عزیزمان تبدیل شود و این فرهنگ را در نزد عموم مردم تقویت کند از سوی دیگر رضایت و دعای خیر خانواده شهدا را در پی داشته است و باید گفت نقطه عطفی در مدیریت شهری دوره پنجم بود. رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان نیز با بیان اینکه بی‌تردید فرهنگ ایثار و شهادت که برگرفته از فرهنگ عاشورا و واقعه کربلا است، یکی از عوامل اصلی حفظ اسلام در طول تاریخ و نیز استواری نظام جمهوری اسلامی به شمار می‌رود، اظهار داشت: توجه به فرهنگ ایثار و شهادت راز بیمه شدن کشور در برابر دشمنان است و از این راز بزرگ در  8 سال دفاع مقدس پرده‌برداری شد. وجدی هویدا افزود: چنان که بی‌لکنت می‌توان گفت شعار "ما می‌توانیم" خلاصه و نمادی از دفاع مقدس و برگرفته از رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان سپاه اسلام در طول جنگ تحمیلی است.
وی  با اشاره به اقدامات این سازمان گفت: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان نیز به تبعیت از شورای اسلامی شهر و شهرداری همدان برنامه‌های متعددی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با مشارکت معاونت‌‌ها، سازمان‌ها و مناطق شهرداری همدان و نیز ارگان‌ها و نهادهای ذی‌ربط در این حوزه طراحی، تدوین و اجرایی کرده و همواره سعی بر این بوده است این اقدامات مبتکرانه و بدیه و اثرگذار باشد. وی افزود: که از آن جمله می‌توان به فضاسازی شهر در مناسبت‌های مختلف مرتبط با دفاع مقدس، برگزاری مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و نیز تجلیل از خانواده معزز ایشان، تجلیل از جانبازان و آزادگان سرافراز، برگزاری اردوهای راهیان نور شهری، تشکیل میز ایثار و شهادت در سازمان، اشاره کرد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.