ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 142495
 
پروانه نخستین بیمارستان تخصصی دندانپزشکی دولتی کشور صادر شد
تاریخ خبر : 1404-01-21
     
 
 
     
متن خبر :


سعید وجدانی وحید-همدان پیام: رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، از صدور پروانه نخستین بیمارستان تخصصی دندانپزشکی دولتی کشور در این استان خبر داد.

بهروز کارخانه‌ای، با اشاره به مساعدت ویژه وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صدور این پروانه، اظهار کرد: این بیمارستان با هدف ارائه خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی دندانپزشکی با تعرفه دولتی راه‌اندازی شده و علاوه بر خدمت‌رسانی به عموم مردم، پذیرای بیماران خاص از جمله مبتلایان به بیماری‌های نادر مانند “بیماری پروانه‌ای” (EB) خواهد بود.

کارخانه‌ای با بیان اینکه این بیمارستان الگویی ملی در حوزه دندانپزشکی خواهد بود، تأکید کرد: همدان به عنوان قطب پزشکی غرب کشور، با راه‌اندازی این مرکز گام بزرگی در عدالت سلامت و تخصصی‌تر شدن خدمات دندانپزشکی برداشته است.

کارخانه‌ای افزود: این مرکز مجهز به پیشرفته‌ترین تجهیزات دندانپزشکی است و با بهره‌گیری از اساتید برجسته، خدمات جامعی در حوزه درمان و جراحی‌های پیچیده دهان و دندان ارائه می‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: این اقدام گامی مهم در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه، به‌ویژه برای بیماران خاص است و حمایت از این بیماران نیز اولویت اصلی وزارت بهداشت است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.