ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 105860
 
ربیعی:

تا سال۱۴۰۰هر خبری درباره استعفای رئیس‌جمهور را تکذیب می‌کنیم
تاریخ خبر : 1398-11-24
     
 
 
     
متن خبر :


 دولت تا ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ دولت در کنار مردم است و در مدت باقی‌مانده خود به‌کار خود ادامه می‌دهد. هرچه شایعه در این باره هست، پیشاپیش تکذیب می‌شود.
سخنگوی دولت روزگذشته در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره جمهوریت نو اظهارکرد: ما جمهوریت نو نداریم و همان چیزی که امام گفت یعنی «جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر»؛ را می‌خواهیم. باید همان جمهوریتی را که امام فرمود، دنبال کنیم که اساس آن انتخاب آزادانه ملت باشد.
علی ربیعی بیان کرد: اگر از نو بودن یک جمهوری بحث می‌شود این است که با انتخابات، نو بودن جمهوری را داریم و فصل‌های جدیدی را تجربه می‌کنیم و فرصت صندوق‌ها باید همواره برای مردم فراهم باشد؛ همان‌طور که رئیس‌جمهوری گفتند هرجا پایه‌‌های تغییر در جامعه‌ای وجود داشته و صندوق‌محور باشد آن جامعه با ثبات روبه‌رو می‌شود و نظام ما نیز صندوق‌محور است.
وی گفت: همه آنها که درباره صندوق‌ها تصمیم می‌گیرند و برای چگونگی مشارکت مردم زمینه‌سازی می‌کنند باید به این امر وفادار باشیم که صندوق‌ها پایه‌های تغییرات نظر مردم است و این چیزی است که ثبات، پایداری، توسعه و پیشرفت ایران را تضمین می‌کند.
سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: در جامعه‌ای که مردم از صندوق‌ها ناامید شوند جامعه روز خوش نخواهد دید؛ 40 سال انقلاب ما مبتنی بر صندوق بود است و انقلاب اسلامی نیز انتخاب بود و امام راحل در اوایل انقلاب پایه‌های صندوق را گذاشتند.
ربیعی همچنین درباره زمان ابلاغ قانون شفافیت منابع مالی تبلیغات انتخاباتی نمایندگان از سوی رئیس جمهوری گفت: آمار دقیق را ندارم، می‌پرسم و اعلام می‌کنم.
 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.