ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 131901
 
شهردار نهاوند:

کارگاه عمرانی خدماتی شهرداری فعال است
تاریخ خبر : 1402-02-18
     
 
 
     
متن خبر :


نامگذاری معابر به صورت کلی در تمام مناطق شهر به تعداد تقریبی 800کوچه و معبر در یکسال گذشته انجام و کوچه‌ها و معابر بدون نام از طریق این کمیته نامگذاری و به شورای اسلامی شهر برای تصویب و انجام مراحل ارسال شده،که با این روند تاکنون تمامی کوچه‌ها و معابر در شهر نامگذاری شده و روند نصب تابلوها نیز توسط شهرداری در حال انجام می‌باشد.

شهردار نهاوند در بازدید میدانی اعضای کمیته نامگذاری گفت: از دیگر برنامه‌های کمیته نامگذاری، ساماندهی اسامی و نام‌ها براساس عددی و ترتیب کوچه‌ها به صورت پیوسته بوده و در تسهیل در آدرس دادن انجام گرفته که این روند همچنان ادامه دارد و در مواردی که مورد نیاز بوده بازدید حضوری اعضا از محلات مختلف تصمیم‌گیری بهتر و استفاده از نظرات اهالی و شهروندان نیز صورت میگیرد تا نامگذاری‌ها با رضایت حداکثری انجام پذیرد که این برنامه برای اولین بار در این کمیته و در نهاوند اجرایی شده است.

ساماندهی ترافیک

یوسفی نوید گفت: همچنین درباره تهیه طرح مطالعاتی ترافیک به منظور کاهش ترافیک در شهر نهاوند گفت؛این طرح برای نخستین بار در حال اجرا ست و نقاط پرخطر و پر ترافیک مورد بررسی قرار گرفت. به گفته وی احداث میادین و تقاطع‌ها از جمله مواردی است که در این طرح پیش‌بینی شده و عملیات اجرایی میدان بلوار امام حسین(ع)، ورودی شهرک فارابی در حال اجرا است.

رفع خطر

وی همچنین از رفع خطر از املاک خطر زا درون شهربا توجه به دستور دادستان و پیگیری‌های شهرداری با انسداد ورودی ساختمان نیمه کاره و رهاشده واقع در بلوار سردار سلگی، کوی امید، که محل تجمع افراد معتاد و متجاهر شده بود،همچنین از ملک خطر زا واقع در میدان عارف توسط اجرائیات شهرداری خبرداد.

ساماندهی ورودی‌ها

یوسفی نوید در بحث ادامه ساماندهی ورودی‌های شهر هم گفت؛ بلوار شهید ترکمان در ابتدا کاربری مغازه‌های تجاری اصلاح و تعریض در این ورودی و احداث لاین کندرو آغاز شد.

 همچنین عملیات عمرانی در این ورودی با تسطیح لاین کندرو، جدول‌گذاری، گلکاری و نورپردازی توسط شهرداری نهاوند ادامه داشته و ترمیم آسفالت و لکه‌گیری نیز انجام گرفته است.

به گفته وی ساماندهی ورودی‌ها به عنوان معرفی نامه هر شهر برای مهمانان و مسافرین در این دوره از مدیریت شهری مورد توجه بسیار قرار گرفته و در تمامی ورودی‌های عملیات عمرانی، احداث لاین کندرو، احداث پارک، آسفالت، جدول‌گذاری، رنگ‌آمیزی ترافیکی و... توسط شهرداری در حال انجام بوده و همچنان در سال جدید نیز ادامه خواهد داشت.

ادامه آسفالت معابر

یوسفی نوید همچنین از ادامه اجرای آسفالت معابر در نقاط مختلف شهر و ورودی‌ها توسط شهرداری نهاوند خبرداد.

به گفته وی کارخانه آسفالت شهرداری نهاوند بدون تعطیلی در طول روز پخت آسفالت را به منظور توزیع توسط اکیپ‌های شهرداری انجام می‌دهد تا هرچه سریعتر آسفالت معابر انجام شود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.