ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 112006
 
مؤلفه اصلی قدرت امروز کشور ایمان است
تاریخ خبر : 1399-07-02
     
 
 
     
متن خبر :


 ما امروز از لحاظ تسلیحات نظامی و قدرت موشکی خیلی قوی هستیم و دشمن جرأت عکس‌العمل در مرزهای ما را ندارد اما مؤلفه اصلی قدرت ما امکانات نظامی نیست‌، قدرت ایمان ملت ایران و نظامیان ماست.
نماینده ولی‌فقیه در استان همدان گفت: در جمع نیروهای نظامی و انتظامی به مناسبت بزرگداشت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس اظهار کرد: از جنگ، دفاع مقدس، شهدا و عظمت‌هایی که خلق شده زیاد صحبت شده اما همچنان باید از این رشادت‌ها گفت‌.
حجت‌الاسلام والمسلیمن حبیب‌ا... شعبانی با بیان اینکه در سال ۵۹ و بلافاصله پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تهاجم دشمن به خاک کشور آغار شد، درحالی‌که سازماندهی اجتماعی، فرهنگی و ساختارهای سیاسی کشور هنوز شکل نگرفته بود، افزود: ما در آن دوران هنوز دوران ضعف را طی می‌کردیم، مثل کودکی که تازه متولد شده است.
به گزارش فارس، نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه اغلب فرماندهان دفاع مقدس بین ۲۰ تا ۳۰ سال سن داشتند و سپاه تازه تشکیل شده بود، افزود: ارتش نیز در آن دوران آن سامانی که باید داشته باشد را نداشت و عملیات‌های محدودی داشتیم.
وی با اشاره به اینکه در سال ۵۹ تنها کار ما دفاع و عقب راندن دشمن بود، گفت: پس از سال ۵۹ عملیات‌های موفقی انجام شد و پیروزی‌هایی برای کشور کسب شد.
شعبانی با بیان اینکه مشخص است کشوری که در آن انقلاب شده باشد در ابتدای کار آسیب‌پذیر است، تصریح کرد: دشمن نیز با این تحلیل به این نتیجه رسیده بود که ساختار کشور اسلامی در حدی نیست که در برابر او مقابله کند، ضمن اینکه آنها معتقد بودند اگر این نظام از بین نرود، فردا زلزله‌ای ایجاد خواهد کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه دشمن با تجهیزات فراوان به کشور حمله کرد؛ زیرا امکانات نظامی صدام خیلی فراتر از امکانات ما بود، بیان کرد: با همه تحلیل‌هایی که علیه ما بود، توانستیم با دست خالی اما با عنایت پرودگار و اخلاص مردم و رزمندگان پیروز شویم.
نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با طرح این پرسش که چه اتفاقی افتاد که توانستیم خود را بازیابی کنیم و به این پیروزی بزرگ دست یابیم، افزود: مؤلفه‌های اصلی قدرت یک ملت پهپاد، موشک و سلاح نیست، بلکه ایمان به خداست‌.
وی مؤلفه اصلی قدرت امروز ما را ایمان عنوان کرد و افزود: ما امروز از لحاظ تسلیحات و قدرت موشکی خیلی قدرتمند هستیم و دشمن جرأت عکس‌العمل در مرزهای ما را ندارد؛ اما مؤلفه اصلی قدرت ما امکانات نظامی نیست‌، بلکه قدرت ایمان ملت ایران و نظامیان ماست.
شعبانی با تأکید بر اینکه قدرت ایمان را باید امروز در جوانان تقویت کنیم، گفت: در دوران دفاع مقدس گاهی جوان ۲۰ ساله طرح نظامی می‌داد که همه متعجب بودند که این طرح از کجا آمده و چگونه می‌شود ذهن یک جوان در طرح مسائل نظامی خلاق باشد.
وی با بیان اینکه دشمن باور نمی‌کرد خرمشهر آزاد شود اما قدرت ایمان و اخلاص این اتفاق سخت را شدنی کرد، افزود: طبق آیات قرآنی باید خدا را ابرقدرت بدانیم نه استکبار را، نباید از دشمنان ترسید.
نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه ما در دفاع مقدس با ایمان به خدا و رهنمودهای امام راحل پیروز شدیم، خاطرنشان کرد: در دفاع مقدس همه با هم برای خدا کار می‌کردند و با این مؤلفه نیز پیروز شدند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.