ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 107881
 
حضور گسترده در تشییع شهید قاسمی نشان دهنده پیوند مردم و روحانیت
تاریخ خبر : 1399-02-07
     
 
 
     
متن خبر :

حضور با شکوه و گسترده در تشییع و مراسم شهید قاسمی نمونه بارز پیوند بین روحانیت و مردم می باشد،که این رابطه ناگسستنی است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در نخستین سالگرد شهادت طلبه شهید مصطفی قاسمی، گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا و شرایطی که در کشور وجود دارد، امکان برگزاری مجلس سالگرد وجود نداشت و لذا مجلس کوچکی با نفرات محدود و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بیت شهید مدنی برگزار شد.

 حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی موثقی با تاکید بر لزوم زنده نگه داشتن یاد شهدا در فضای جامعه، عنوان کرد: این وعده الهی است که کسانی که، در مسیر الهی حرکت می‌کنند یادشان همیشه ماندگار خواهد بود.

وی اظهار داشت: حضور مردم در تشییع و مراسم شهید قاسمی بسیار با شکوه و گسترده بود و پیوند ناگسستنی بین روحانیت و مردم را نشان داد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان اضافه کرد: تصاویری که مردم از ایشان دیدند نشان دهنده شهادت مظلومانه شهید قاسمی در مقابل مدرسه آیت الله آخوند بود و همه مردم این مظلومیت را درک کردند.

وی با گرامیداشت یاد شهید مدنی، آیت الله امینی و شهید قاسمی و همه شهدا در راه حق ابراز امیدواری کرد که به برکت خون این شهدا و علما، خداوند سلامتی را به جامعه بشری و اسلامی عنایت کند و مشکل ویروس کرونا هرچه سریع تر برطرف شود.

شهید حجت الاسلام «مصطفی قاسمی» ۴۶ ساله صبح روز شنبه هفتم اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ توسط یکی از اراذل و اوباش، مقابل درب مدرسه حوزه علمیه آیت الله ملاعلی معصومی همدانی واقع در خیابان شهدا به ضرب ۲ گلوله به شهادت رسید.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.