ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 125853
 
شنیده4386
تاریخ خبر : 1401-05-27
     
   
     
متن خبر :

۱- روحانی به عیادت نوبخت، رئیس سابق برنامه و بودجه کشور رفته است. گویا این عیادت پس از عمل قلب نوبخت صورت گرفته است. گفتنی است عملکرد نوبخت در سازمان مدیریت پر انتقاد بوده است.

۲- مردم از دور جدید واکسیناسیون کرونا استقبال نکرده‌اند. گویا این موضوع دلیلی شده تا واحد‌های سیار واکسیناسیون در استان فعال شوند. گفتنی است این واحدها با هماهنگی در دستگاه‌های دولتی نیز برای واکسینه کردن کارکنان و مراجعه‌کنندگان حضور می‌یابند.

۳- با نزدیک شدن به پایان این دوره از فعالیت مجمع تشخیص مصلحت نظام، گمانه‌زنی درباره ترکیب آن شدت یافته است. گویا بر اساس گمانه‌زنی‌ها رئیس این مجمع تغییری نخواهد داشت. گفتنی است در گمانه‌زنی‌ها احتمال حذف احمدی‌نژاد و اضافه شدن رییس‌جمهور سابق نیز مطرح است.

۴- شهردار همدان روز گذشته میهمان شهردار تهران بوده است. گویا این دعوت برای شرکت در یکصد و سیزدهمین نشست ادواری مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در شهرداری تهران بوده است. گفتنی است این نشست با حضور شهرداران بیست کلانشهر کشور با دستور کار بررسی موضوعات گزارشی از فعالیت ۸ ماهه مجمع، هماهنگی ستادهای اربعین شهرداری های کلانشهرها و بررسی و هماهنگی در خصوص مسائل و مشکلات شهرداری های کشور برگزار شده است.

۵- از اکران یک فیلم در همدان جلوگیری شده است. گویا فعالان محیط زیستی استان قصد داشته‌اند فیلمی در ارتباط با فروچاله‌ها به صورت محدود اکران کنند اما از این اکران ممانعت به عمل آمده است. گفتنی است همدان از استان‌های درگیر با پدیده فروچاله است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.