ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 147123
 
تصفیه‌خانه فاضلاب روستای یلفان بزودی وارد مدار می‌شود
تاریخ خبر : 1405-03-17
     
   
     
متن خبر :

مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان گفت: با توجه به حساسیت موضوع حفظ کیفیت منابع آب و اهمیت سد اکباتان در تأمین آب شرب شهر همدان، از مدت‌ها قبل در راستای ساماندهی فاضلاب روستای یلفان، اجرای شبکه جمع‌آوری فاضلاب در سطح روستا و ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب را در دستور کار قرار داده‌ایم.
فرهاد بختیاری‌فر در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: در حال حاضر پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب روستای یلفان با ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی در مراحل پایانی تکمیل قرار دارد و در هفته‌های آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد تا فرآیند تصفیه فاضلاب به‌صورت رسمی‌آغاز شود.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان افزود: متأسفانه پیش از بهره‌برداری رسمی‌از شبکه فاضلاب و تصفیه‌خانه، تعدادی از افراد در سطح روستا اقدام به نصب انشعابات غیرمجاز فاضلاب کرده‌اند که برخورد قانونی با این موارد در دستور کار  قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه موضوع به دهیاری روستا اعلام شده است تا اطلاع‌رسانی لازم به اهالی برای خرید و دریافت مجوز قانونی انشعاب فاضلاب انجام شود تصریح کرد: با پیگیری‌های انجام‌گرفته و اقدامات اجرایی، این موضوع در کوتاه‌ترین زمان ممکن ساماندهی و رفع خواهد شد.
بختیاری‌فر گفت: تصفیه‌خانه آب سد اکباتان به‌صورت مستمر و مطابق استانداردهای بهداشتی، تمام فرآیندهای لازم تصفیه آب را بر منابع آب ورودی اعمال می‌کند و کنترل‌های کیفی به‌صورت مداوم انجام می‌شود؛ بنابراین در حال حاضر نگرانی در خصوص سلامت آب شرب شهروندان وجود ندارد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.