ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 141923
 
آموزش ۲۴۳ هنرآموز صنایع‌دستی در کبودراهنگ
تاریخ خبر : 1403-12-01
     
 
 
     
متن خبر :


 کبودراهنگ ـ اکرم حمیدی- خبرنگار همدان پیام: از ابتدای امسال تا کنون ۲۴۳ نفر از علاقه‌مندان در دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی شرکت کردند.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کبودراهنگ با بیان این مطلب افزود: امسال برای ترویج و توسعه صنایع‌دستی کبودراهنگ دوره‌های آموزشی پیش‌بینی و در شهر و روستاهای کبودراهنگ برگزار شد.

مهدی غلامی خاطرنشان کرد: رشته‌های سراجی سنتی، قلم‌زنی روی مس، نقاشی روی سفال، نقاشی روی سرامیک، گره‌چینی و سوزن‌دوزی از رشته‌هایی بودند که مورد استقبال هنرآموزان قرار گرفتند.

وی بیان کرد: افرادی که برای شرکت در دوره‌های آموزشی علاقه‌مند هستند می‌توانند با مراجعه به اداره میراث فرهنگی برای شرکت در دوره‌ها ثبت‌نام کنند، بزودی برگزاری دوره‌های آموزشی جدید اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کبودراهنگ ادامه داد: حوزه صنایع‌دستی در شهرستان کبودراهنگ در حال رشد و توسعه است و هنرمندان در رشته‌های مختلف به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنند.

غلامی اظهار کرد: هنرمندان شهرستان کبودراهنگ در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنند و برای صدها نفر شغل ایجاد شده و نیازمند حمایت‌های همه مدیران و دست‌اندرکاران برای رونق این هنر هستیم.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.