ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 27 شهريور 1405

کد خبر : 134800
 
دولت برنامه جامعی برای توسعه روستاها ندارد
تاریخ خبر : 1402-07-23
     
 
 
     
متن خبر :


 کبودراهنگ- اکرم حمیدی -خبرنگار همدان پیام: دولت برنامه جامعی برای توسعه روستایی ندارد  در صورتی که  توجه به این مهم شرط افزایش ماندگاری مردم در روستاها است.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب  اظهار داشت : روستاییان در طول تاریخ گروه ها و افراد مولد، کم توقع، پرکار و پرتلاش، مظلوم و محرومی بودند که به اقتصاد ملی کمک زیادی کردند و همیشه در کنار نظام و انقلاب بودند و هر جا دستوری از جانب امام ورهبر انقلاب صادر شده جزو نخستین کسانی بودند که در صحنه حضور یافتند و جان خود و فرزندانشان را فدا کردند.

فتح ا...توسلی با اشاره به اینکه حضرت امام خمینی (ره) فرمودند که یک موی کوخ نشینان بر همه کاخ نشینان ترجیح دارد، افزود: دولت طی چند سال گذشته علیرغم تمامی تلاش های روستاییان و عشایر برنامه جامعی برای توسعه روستایی نداشته در حالی که محیط و اقلیم کشور به دلیل تغییر در الگوهای آب و هوا و جمعیت، شرایط سفره‌های زیرزمینی و توسعه صنایع در حال تغییر است.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی از عدم هماهنگی دستگاه های متولی توسعه روستایی انتقاد کرد و گفت: به عنوان مثال معاون توسعه روستایی و مناطق محروم، بنیاد مسکن یا وزارت جهاد کشاورزی می توانند متولی توسعه روستایی باشند اما این دستگاه ها هم برنامه خاصی برای این موضوع نداشته و معاون توسعه روستایی منابع کافی و برنامه ای برای پرداختن به این امر ندارد؛ در حال حاضر رفع مباحث و مشکلات مختلف روستاها از جمله فاضلاب، اشتغال، آب شرب و کشاورزی، حمل و نقل، اقلیم و بهداشت و درمان نیازمند تدوین برنامه جامع توسعه روستایی توسط دولت است تا بتوان ماندگاری روستاییان را در روستاها افزایش داد و به امنیت غذایی و ملی کشور و همچنین کاهش وابستگی اقتصادی کمک شود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.