ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

کد خبر : 124532
 
وام ودیعه مسکن به‌زودی پرداخت می‌شود
تاریخ خبر : 1401-04-07
     
 
 
     
متن خبر :

 با شیوه‌نامه‌ای که روز گذشته از سوی وزارت راه و شهرسازی ارائه و قرار شد تا پایان روز دوشنبه نهایی و به شبکه بانکی ابلاغ شود، پرداخت وام کمک ودیعه مسکن نیز به‌زودی عملیاتی می‌شود.
مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: بانک مرکزی در راستای حمایت از مستأجران، بخشنامه مربوط به وام ودیعه مسکن را ۱۰ خرداد به بانک‌ها ابلاغ کرد. از آن جا که دستورالعمل نحوه معرفی متقاضیان از سوی وزارت راه و شهرسازی ضرورت داشت، اعلام شد که این موضوع  در روز  یکشنبه گذشته با حضور معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و مدیران مربوطه در بانک مرکزی نهایی شد.
به گزارش فارس،‌ مصطفی قمری وفا با شیوه‌نامه‌ای که در روز گذشته وزارت راه و شهرسازی ارائه و قرار شد تا پایان روز دوشنبه نهایی و به شبکه بانکی ابلاغ شود، پرداخت وام کمک ودیعه مسکن نیز به‌زودی عملیاتی می‌شود.
به گفته وی در شورای پول و اعتبار پرداخت وام کمک ودیعه مسکن تا سقف ۴۰ هزار میلیارد تومان تصویب شد، به طوری که این تسهیلات در تهران ۱۰۰ میلیون تومان، در کلان‌شهر‌ها ۷۰ میلیون تومان و در سایر مناطق شهری ۴۰ میلیون تومان تعیین و به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.