ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 29 شهريور 1405

کد خبر : 116514
 
۸۰ درصد ماشین‌آلات راهداری تویسرکان فرسوده‌اند
تاریخ خبر : 1399-12-24
     
 
 
     
متن خبر :

 هشتاد درصد ماشین‌آلات راهداری شهرستان تویسرکان فرسوده است. این امکانات به نسبت افزایش راه‌ها، تردد و ترافیک توسعه داده نشده‌ است، انتظار داریم با همت مسئولان ارشد استانی و وزارتخانه نسبت به نوسازی آنها اقدام شود.
رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان تویسرکان با اشاره به اینکه فرسودگی ماشین‌آلات راهداری را نمی‌توانیم انکار کنیم، اظهار کرد: سالانه مبالغ زیادی اعتبار برای بازسازی و تعمیر ماشین‌آلات راهداری هزینه می‌شود؛ البته طی سال‌های اخیر ۲۰ درصد از ماشین‌آلات نوسازی شده که کمک زیادی در بحث راهداری تابستانی به‌ویژه راهداری زمستانی کرده است.
ابراهیم نانکلی با تأکید بر حساسیت بالای راهداری زمستانی با توجه به شرایط کوهستانی و بارش نزولات آسمانی زیاد شهرستان تویسرکان، افزود: با توجه به بالا بودن متوسط بارش سالانه تویسرکان نسبت به شهرستان‌های دیگر و وجود ۱۸ گردنه برفی در شهرستان، نوسازی ماشین‌آلات راهداری ضرورت دارد.
وی در گفت‌وگو با فارس و با اشاره به اینکه درحال‌حاضر راهداری تویسرکان ۱۶ دستگاه ماشین برف‌روبی دارد که ۸۰ درصد آنها فرسوده هستند؛ البته این موضوع تنها مختص تویسرکان نیست و استان همدان و کل کشور را شامل می‌شود، گفت: البته فرسودگی ماشین‌آلات سبب نشد که مسیرهای حوزه استحفاظی شهرستان در زمان بارش بسته باشند.
رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه زمانی تردد ماشین از مسیرهای تویسرکان به کنگاور و تویسرکان به جوکار محدود و ترافیک هم روان بود، تأکید کرد: امروز ضمن افزایش راه‌های شهرستان تویسرکان نسبت به گذشته، تردد زیاد و ترافیک هم سنگین شده است؛ اما به نسبت افزایش راه‌ها، تردد و ترافیک، ماشین‌آلات راهداری آنچنان که باید توسعه داده نشده است.
 وی تصریح کرد: انتظار داریم به همت مسئولان ارشد استانی و وزارتخانه ماشین‌آلات راهداری شهرستان تویسرکان نوسازی شود.
نانکلی در ادامه با بیان اینکه با وجود همه اینها، تلاش جهادی و شبانه‌روزی راهداری بر این بوده و هست که برای هیچ فردی در راه‌ها مشکلی پیش نیاید، خاطرنشان کرد: بازگشایی راه‌های شهرستان در بارش سنگین برف روزهای اخیر با تلاش زیادی بدون هیچ مشکلی انجام شد؛ البته در بازگشایی راه‌های 2 روستای گشانی و تیمیجان به‌خاطر گردنه‌های برف‌گیر برف‌روبی با 2 دستگاه به‌دلیل ناتوانی در برف‌روبی ممکن نشد و سرانجام با اعزام یک دستگاه بلدوزر بازگشایی راه‌ها صورت گرفت.
وی راه‌های شهرستان تویسرکان را ۵۰۰ کیلومتر اعلام کرد و با بیان اینکه ما در بازگشایی راه‌های اصلی مشکلی نداریم، گفت: همه تلاش راهداری این است که ۲۴ ساعت اول پس از بارش راه‌ها بازگشایی شود.
نانکلی سرعت‌بخشی و تسهیل خدمات‌دهی بهتر راهداری را از مزیت‌های نوسازی دستگاه‌های راهداری دانست و برف‌گیرترین گردنه‌ها را تویسرکان به جوکار، خیرآباد، دولایی و باقرآباد و در حوزه روستایی و فرعی پیرغیب، حاجی توی، فرسفج معرفی کرد و گفت: گردنه‌های منطقه خرم‌رود با توجه به شرایط جغرافیایی آن زیاد و بارش هم زیاد است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.