ttttt1405-05-151405-05-25bool(false) 1405-05-151405-05-25bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 25 مرداد 1405

کد خبر : 143691
 
تلاش برای نابودی حقیقت
تاریخ خبر : 1404-03-28
     
   
     
متن خبر :
 
 این تیتر عنوانی است که انجمن خبرنگاران چین به حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیمای ایران  داده است.
 
واکنش این انجمن  از جمله واکنش‌ها به این حرکت دور از انسانیت رژیم صهیونیستی است که در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان سازمان صدا‌و‌سیمای جمهوری اسلامی ایران که منجر به شهادت و زخمی شدن شماری از فعالان رسانه‌ای این سازمان شده است؛ صادر شده  است.
 
 انجمن خبرنگاران چین اعلام کرده: «هدف قرار گرفتن رسانه ها به هر بهانه ای؛ عبور از خط قرمز انسانیت است و با این اقدام امنیت رسانه های جهان زیرپا گذاشته شده است. نهادهای رسانه‌ای رسالت حقوق بشری قرار دادن اطلاعات در دسترس مردم را برعهده دارند و هنگامی که این اقدامات خشونت‌آمیز در تلاش برای محو کردن و پنهان‌سازی حقیقت انجام می‌شود، دفاع از امنیت رسانه‌ها یک گام کلیدی به حساب می‌آید. دست از به سیاه‌چاله انداختن حقیقت بردارید و بی‌درنگ امنیت خبرنگاران را در مناطق درگیری تأمین کنید!»
 
رژیم صهیونیستی ثابت کرده است؛ تأمین امنیت خبرنگاران در مناطق درگیری که به عنوان یک اصل در تمامی جنگ‌ها به رسمیت شناخته می‌شود، برای او چندان اهمیت ندارد و این رژیم در لیست بلند جنایات خود حمله به مقر خبرنگاران با بمب یا  کشتن خبرنگار با تیر مستقیم را داراست.
 
این اقدامات در کنار سانسور شدید اطلاعات و اخبار و پیشگیری از اطلاع‌رسانی از جنایاتی که انجام می‌دهد مانند آنچه در غزه رخ داد یا پیشگیری از انتشار اخبار  واقعی ضرباتی که در مواجهه اخیر دریافت می‌کند همه برای انتشار روایت جعلی این رژیم از وقایع انجام می‌شود. 
 
روایتی که در آن ارتش تروریستی رژیم صهیونیستی، بر خلاف واقعیت،  ارتشی مدافع مظلوم و در تلاش برای رفع خطرات جهانی با رعایت اصول اخلاقی و انسانی  و مردم آن مردمی که در حال دفاع مشروع از خود هستند، معرفی می‌شوند.
 
البته در واقعیت  در همین تهاجم اخیر بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت:‌ «نتیجه تاسف‌بار این شعار دروغین که «دولت اسرائیل کاری به ملت ایران ندارد و اهداف فقط نظامی است!» پس از گذشت ۶۵ ساعت از تجاوز رژیم صهیونی، تعداد ۱۴۸۱ مصدوم و شهید است که ۱۲۷۷نفر در بیمارستان‌های دانشگاهی کشور بستری شده و بیش از ۹۰ درصد غیر نظامی! از این تعداد ۵۲۲ نفر ترخیص شده‌اند و ۲۲۴زن، مرد و کودک شهید شده‌اند!» 
 
در واقعیت کودک کشی صفت بارز رژیمی است که با روایات جعلی می‌خواهد خود را نگران کودکان جهان نشان دهد.
 
رژیم صهیونیستی در القا این روایات جعلی به مخاطبان جهانی خبرنگاران آزاد و مستقل و واقع بین را سد راه خود می‌بیند و طبیعی است بخواهد آنها را از روند تغییر این روایت حذف کند. 
 
اما با این حال و به‌رغم تمام تهدیدات جامعه رسانه‌ای کشور در محکومیت تجاوز جنایت‌بار رژیم صهیونیستی به خاک ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده؛ «ما در صف نخست جبهه آگاهی و روایت حقیقت، در کنار مردم ایستاده‌ایم و در دفاع از استقلال، امنیت و عزت سرزمینمان، لحظه‌ای درنگ نخواهیم کرد.» اولویت این مهم و تلاش برای پیروزی در جنگ روایت‌ها بیشتر برای مخاطب خارجی است.
 
البته مخاطبان داخلی هم پس از اعتماد به رسانه های داخلی بهتر است در شرایط فعلی توصیه‌های روانشناسان را رعایت کنند. 
 
 توصیه‌هایی که تأکید دارد؛ «افراد زندگی روزمره و روال عادی زندگی و کار خودشان را در این شرایط ادامه دهند و در  اقدامی ضروری میزان درگیری با اخبار را کم کنند زیرا اینکه بخواهیم همه بخش‌های خبری و رسانه ها و فضای مجازی و... را دنبال کنیم کار اشتباهی است.»
 
به هر حال آنچه مشخص است تلاش رژیم صهیونیستی برای نابودی حقیقت به دلیل تعهد خبرنگاران و فعالان رسانه‌ها به حقیقت، تلاشی محکوم به شکست است اما لازم است با برنامه از القا روایات جعلی به ویژه توسط رسانه‌های غربی و عوض کردن جای متجاوز و مدافع در اذهان عمومی پیشگیری شود.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.