ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 106379
 
فرماندار نهاوند: مصوبات اجرا شود

گل بود به سبزه نیز آراسته شد
تاریخ خبر : 1398-12-07
     
 
 
     
متن خبر :


 نهاوند- کمالوند- خبرنگار همدان‌پیام: در آستانه نوروز و ترددهایی که نمی‌شود مانع آنها شد؛ باران و آبگرفتگی معابر یک طرف و ویروس کرونايي که این روزها کاسه چه کنم دست مسئولان داده است هم یک طرف ماجرا قرار گرفته است. در اين شرایط داروخانه‌ها هم پاسخگوی نیازهای بهداشتی و کالاهای مورد نیاز مردم نیستند.
در پي اين‌ها جلساتی برگزار مي‌شود که در آن‌ها کلی‌گویی می‌شود و مصوباتی مطرح می‌شود که برای فهمیدن اینکه تا چه اندازه در اجرای این مصوبات جدیت وجود دارد باید به اماکن عمومی سر زد.
شاید ویروس کرونا آنچنان که عموم مردم را به هراس انداخته است خطرناک نباشد اما بهتر بود که آموزش‌ها و اقدامات لازم در زمان مناسب به عموم مردم داده می‌شد که به کاهش استرس و آرام‌کردن جو روانی کمک می‌کرد.
طبق معمول تعطیلی واحدهای آموزشی، مدارس و دانشگاه‌ها راهکار نخست بود اما این اقدامات مشکلات بیشتری را متوجه نظام آموزشی خواهد کرد که پیش از این هم با برف و سرما تعطیل شده بود، بنابراین آموزش از راه دور برخی دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه نهاوند اقدام قابل توجهی به‌نظر می‌رسد.
مراسم‌های اعتکاف در نهاوند و شهرهای تابعه برزول، گیان و فیروزان به‌دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا لغو شد اما برای سایر برنامه‌ها در نوروز و استقبال نوروز در بقعه متبرکه فعلا تصمیمی گرفته نشده است.
اماکن عمومی و سرراهی، رستوران و غذاخوری‌ها، مراکز عرضه قلیان و کافی‌شاپ‌ها همچنان برقرار هستند و اقدام پیشگیرانه‌ای در آنها انجام نشده است.
آنچه در این میان بیشتر مطرح است؛ کارگران خدمات شهري هستند که بيشتر از دیگران در معرض خطر ويروس کرونا هستند که به بسته‌هاي پيشگيرانه نيز دسترسي ندارند. در کنار اين گروه کارمندان اداره‌هايي که ارباب رجوع زيادي دارند نيز بيشتر از بقيه کارمندان در معرض خطر ابتلا به اين ويروس هستند.
در تاکسی‌ها و وسایل نقلیه عمومی نيز شرایط همچنان مانند گذشته است و گندزدایی یا ضدعفونی انجام نمی‌شود.
فعلا بنرهای آموزشی برای نصب پیشنهاد شده است.
با وجود انتظار آموزش در مطب‌های عمومی پزشکان به بیماران، اما هنوز عملیات پیشگیرانه اجرا نشده است.
با تعطیلی مدارس برخی خانواده‌ها و دانشجویان به مسافرت رفته و خانه و خوابگاه‌ها را ترک کرده‌اند.
فرماندار نهاوند در نشست مدیریت بحران شهرستان با تأکید بر اجرای مصوبات اعلام شده گفت: خانواده‌های جانبازان هم در این شرایط به مراقبت بیشتری نیاز دارند.
مراد ناصری تأکید کرد: با توجه به این‌که میهمان‌های بسیاری از قم در چند روز گذشته به روستاهای شهرستان نهاوند آمده‌اند، به ضرورت رسیدگی و جدی گرفتن موضوع توسط بخشداران و دهیاران این روستاها تأکید می‌شود.
 وي ادامه داد: بهورزان نیز در روستاها باید اقدامات و آموزش‌های لازم و بررسی علائم را داشته باشند.
ناصري با تأکید بر اطلاع‌رسانی‌های درست و آموزش دستگاه‌ها و متولیان، از متولیان خواست تا بازار میوه و مراکز پرمراجعه مردم را هم مدیریت کنند.
 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.