|
۳۵۵ هزار و ۲۴۳ تن گندم از کشاورزان و دهقانان استان از ابتدای خرید تضمینی گندم تا ۳۱ تیرماه خرید شد.
مدیرکل غلهو خدمات بازرگانی استان اظهار کرد: از 7 تیرماه تا ۳۱ تیرماه ۳۵۵هزار و ۲۴۳ تن گندم مازاد به ارزش ۶هزارو ۲۵۸ میلیارد تومان توسط دهقانان و گندمکاران تحویل مراکز خرید تضمینی سطح استان داده شده است.
سید حسین خوانساری بیان کرد: برای خرید تضمینی گندم امسال کشاورزان ۵۵ مرکز خرید تضمینی گندم با ظرفیت بیش از ۸۰۰ هزار تن در سطح استان همدان فعالیت دارند که از این تعداد مراکز ۴۱ مرکز خرید استاندارد متعلق به مباشران تعاون روستایی و مابقی مراکز دولتی و مراکز مربوط به بخش خصوصی و کارخانجات آرد هستند.
خوانساری بیان کرد: از ۳۵۵ هزار و ۲۴۳ تن گندم مازاد خرید تضمینی سطح استان، مقدار خرید گندم به تفکیک توسط مراکز دولتی ۲۳ هزار و ۸۵۱ تن، خرید گندم توسط سیلوهای بخش خصوصی ۱۵۴هزار و ۷۳۲ تن، توسط مباشر (تعاونیهای روستایی) ۱۷۰هزار و ۴۵۵ تن و توسط کارخانجات آرد ۶۲۰۴ تن بوده است.
خوانساری با بیان اینکه شهرستان رزن با تحویل ۷۰ هزار ۶۶تن گندم بیشترین و شهرستان تویسرکان با ۹۲۵۳ تن گندم کمترین و پایینترین گندم تحویلی به مراکز خرید تضمینی گندم را تا ۳۱ تیرماه داشته است، تصریح کرد: از 7 تا ۳۱ تیرماه علاوه بر شهرستانهای رزن و تویسرکان شهرستانهای همدان ۲۷ هزار ۳۱۲ تن، ملایر ۲۲ هزار و ۲۳۶تن، نهاوند ۵۴ هزار ۳۱۶ تن، اسدآباد ۵۳ هزار و ۱۲۲ تن، کبودراهنگ ۶۰ هزار و ۲۴۷ تن، فامنین ۲۰هزار و ۲۲۴ تن، بهار ۱۵هزار و ۶۶۵ تن، درگزین ۲۲ هزار و ۸۰۲ تن به تفکیک دارای تحویل گندم مازاد توسط کشاورزان به مراکز خرید تضمینی گندم بودهاند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون از این میزان گندم تحویلی به مراکز خرید تضمینی گندم سطح استان همدان، مراکز مباشر (تعاون روستایی) با ۴۸ درصد خرید، بیشترین میزان خرید گندم تضمینی را به نسبت سایر مراکز از جمله مراکز دولتی، کارخانجات آرد و بخش خصوصی داشتهاند.
مدیرکل غلهو خدمات بازرگانی استان همدان با اشاره به اینکه سال گذشته مراکز خرید تضمینی سطح استان همدان ۴۱۰ هزار و ۸۲۲ تن گندم مازاد از کشاورزان گندمکار استان خریداری کردند، گفت: مقدار خرید تضمینی گندم سطح استان در سال گذشته در چنین روزی تا ۳۱تیرماه ۲۱۱هزار و ۴۴۱ تن بوده که این میزان خرید گندم در ۳۱ تیر ماه امسال به ۳۵۵ هزار ۲۴۳ تن رسیده است.
وی از پیشبینی خرید تضمینی بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان و دهقانان این استان در سالجاری خبر داد و یادآور شد: مراکز خرید تضمینی گندم تا شهریور ماه در استان همدان فعال بوده و در حال خریداری گندم تولید شده کشاورزان هستند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل غله استان، خوانساری گفت: مقدار خرید تضمینی گندم توسط مراکز خرید سطح استان در ۳۱ تیر ماه افزونبر ۲۴ هزار و ۹۴۲ تن بوده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان میزان مطالبات گندمکاران سطح استان همدان را از ابتدای آغاز خرید تضمینی تا ۳۱ تیرماه افزون بر ۶۲۵۸ میلیارد تومان برشمرد و تصریح کرد: مطالبات این کشاورزان در رابطه با خرید تضمینی گندم در صف پرداخت است.
|