ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 102384
 
تقدیر از قاضی تعیین کننده مجازات های جایگزین در دادگستری همدان
تاریخ خبر : 1398-09-14
     
 
 
     
متن خبر :

در مراسمی با حضور رئیس کل دادگستری استان همدان از سیدامیرحسین اخگر رئیس محترم شعبه 101 دادگاه کیفری دو همدان به لحاظ پرهیز از اعمال مجازات حبس در جرائم غیر مهم و تعیین مجازات های جایگزین حبس در قالب خدمات عمومی تقدیر شد.
رئیس کل دادگستری استان همدان با اشاره به تأکیدات مستمر ریاست محترم قوه قضائیه و مستندات قانون در رابطه با ضرورت و ساز و کار اعمال مجازات های جایگزین حبس اظهار داشت: استفاده از مجازات های جایگزین حبس در قالب ارائه خدمات عمومی نه تنها موجب جبران خسارات مادی و معنوی می گردد بلکه موجب تنبیه مجرم و افزایش احساس تعلق خاطر او به طبیعت و جامعه می شود و در این راستا با فرهنگ سازی مناسب از توجه مخاطرات جدی به روح و روان متهم و خانواده او جلوگیری و توان و ظرفیت نیروی انسانی جامعه نیز به جای هدر رفت در مدت حبس در مسیر صحیح ارائه خدمات عمومی و مسئول سازی مجرم در قبال اجتماع و محیط زندگی هدایت می گردد.
محمدرضا عدالتخواه با اعلام آماده بودن زیر ساخت و فضای اجرای مجازات های جایگزین حبس بر ضرورت رعایت متناسب در تعیین نوع خدمات عمومی جهت اجرای مطلق این مجازات ها تأکید نمود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.