ttttt1405-06-161405-06-26bool(false) 1405-06-161405-06-26bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 26 شهريور 1405

کد خبر : 143171
 
رئیس شورای شهر همدان خبر داد

ساخت ایستگاه شارژ برقی خودرو
تاریخ خبر : 1404-03-04
     
 
 
     
متن خبر :


گام جدید همدان به سوی هوای پاک با تصویب طرح ساخت ایستگاه دستگاه‌ شارژ خودروهای برقی اجرا خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان در جلسه صحن شورا از تصویب طرح خرید دستگاه‌های شارژ خودروهای برقی خبر داد و گفت: این مصوبه گامی مهم در راستای کاهش آلودگی هوا و تحقق شهر سبز پایدار است. امیدواریم با ساخت ایستگاه‌های شارژ، زیرساخت لازم برای استفاده از خودروهای برقی فراهم شود.

محمود مسگریان از تعامل سازنده با هیأت تطبیق خبر داد و بیان کرد: مسئولان گام‌های عملیاتی برای توسعه زیرساخت‌های زیست‌محیطی برداشتند. 

مسگریان با تقدیر از همکاری سازنده هیأت تطبیق فرمانداری، بر نقش کلیدی این تعامل در پیشبرد اهداف مدیریت شهری تأکید کرد.

وی با بیان اینکه مصوبات شورای شهر باید با قوانین کشوری تطبیق داده شوند، بیان کرد: خوشبختانه هیأت تطبیق همدان با نگاهی مثبت و کارشناسی، همراهی ارزشمندی با شورا داشته است و امیدواریم این روند در سال جاری نیز تداوم یابد.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان همچنین با اشاره به اعتماد کامل شورا به پاکدستی شهردار و تیم مدیریتی گفت: امیدواریم با ساخت ایستگاه‌های شارژ، زیرساخت لازم برای استفاده از خودروهای برقی فراهم شود. 

اکبر کاوسی‌امید، رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر، با تمجید از رویکرد حل‌مسأله هیأت تطبیق، گفت: این هیأت با نگاهی بلندمدت به مسائل محلی، در بیشتر موضوعات کلیدی همکاری سازنده‌ای با مدیریت شهری داشته است. 

وی افزود: تداوم این هماهنگی می‌تواند زمینه‌ساز توسعه همدان و رفع چالش‌های پیش‌رو باشد.

معاون فرماندار و نماینده هیأت تطبیق، با تأیید همراهی هیأت تطبیق با مصوبات شورای شهر، گفت: ما به دنبال وحدت‌رویه و هم‌افزایی در مدیریت شهری هستیم. انتقادات شورا را نیز به عنوان تجربیات ارزشمند می‌پذیریم. 

حمید عبدلی با اشاره به شفافیت در بررسی مصوبات، اظهار کرد: هیأت تطبیق با اتکا به نظر کارشناسان مجرب تصمیم‌گیری می‌کند و موضوع “صرفه و صلاح” بیش از یک سال است که در فرآیند تطبیق مصوبات مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. 

عبدلی همچنین بر لزوم وحدت‌رویه در انعقاد قراردادهای شهرداری تأکید کرد و گفت: آماده‌ایم با همکاری شورا، این چالش را برطرف کنیم تا خدمات‌رسانی به شهروندان بهبود یابد.

رئیس شورای اسلامی استان همدان، با اشاره به اهمیت ارائه مستندات کارشناسی در مصوبات، گفت: در مواردی که مصوبات فاقد پشتوانه قانونی یا تحلیل تخصصی باشند، هیأت تطبیق مجبور به رد آن‌ها می‌شود. 

سجاد مهربانی،  افزود: هیأت تطبیق صرفا به الزامات قانونی بسنده نمی‌کند، بلکه تأثیرات اجتماعی تصمیمات بر زندگی مردم را نیز بررسی می‌کند تا منافع عمومی تضمین شود.

در پایان این جلسه، از زحمات اعضای هیأت تطبیق شهرستان همدان تقدیر شد و بر تداوم همکاری‌های دوسویه برای ارتقای کیفیت مدیریت شهری تأکید شد.


 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.