ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 110677
 
کاهش هزينه‌ها و مديريت اقتصادي اولويت سال 99 است
تاریخ خبر : 1399-05-08
     
 
 
     
متن خبر :
 
 تنوع‌بخشي به درآمدها، استفاده از سرمايه‌گذاران، کاهش هزينه‌ها و خدمات بهينه از اقدامات استراتژيک شرکت آب‌وفاضلاب استان همدان در سال 99 است.
مديرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان همدان با اشاره به تدوين برنامه استراتژيک شرکت در راستاي بي‌اثر کردن تحريم‌ها گفت: تنوع‌بخشی به منابع درآمدی، مدیریت تولید و تقاضای آب شرب، استفاده از ظرفیت‌های داخلی، مدیریت آب بدون درآمد، کاهش اتکا به منابع اعتباری دولتی و ارائه خدمات بهینه به مردم از جمله راهبردهای این مجموعه در استان است. 
سيدهادي حسيني‌بيدار افزود: در همراهی با پویش تأثیرگذار الف – ب که در مجموعه وزارت نیرو با همکاری رسانه‌ها و مردم در دست اقدام است، مجموعه آب و فاضلاب استان همدان ضمن بازنگری در فرایندها و روندهای کاری به‌ویژه اجرای پروژه‌ها و تسهیل خدمات‌رسانی به مشترکین در سالجاری در 4 حوزه پروژه‌ها را تکمیل و راه‌اندازی خواهد کرد.
مديرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان همدان اعلام کرد: در مجموع تعداد 17 پروژه با مبلغ 642 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در پویش الف - ب افتتاح خواهد شد. 
حسيني‌بيدار ادامه داد: 5 مجتمع آبرسانی براي جمعیت زیر پوشش 40 هزار و 21 نفر در 57 روستا با مبلغ 399 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری افتتاح خواهد شد.
وي افزود: آبرسانی به 11 روستا با جمعیت 12 هزار و 154 نفر با سرمایه‌گذاری 73 میلیارد ریال نيز جزو اولويت‌ها است.
حسيني‌بيدار با اشاره به اقدامات در حوزه فاضلاب گفت: تصفیه‌خانه به ظرفیت هزار و 500 لیتر بر ثانیه و 500 هزار نفر جمعیت تحت پوشش با سرمایه‌گذاری 170 میلیارد ریال در شهر همدان يکي ديگر از اقدامات اين شرکت در قالب اين پويش است.
وي با تأکيد بر اقدامات شرکت آب‌وفاضلاب در راستاي شعار سال و جهش توليد، ادامه داد: تاکنون تلاش کرده‌ايم تا با جمع‌آوری و دفع فاضلاب و تحویل پساب به واحدهای تولیدی و کشاورزی سهمی در تسهیل کسب و کارها ایفا کنيم.
حسيني‌بيدار در ادامه به برنامه‌هاي اولويت‌دار اين شرکت اشاره کرد و گفت: در برنامه عملیاتی سال 99 شرکت آب و فاضلاب کاهش هزینه‌های بالاسری، مدیریت اقتصادی پروژه‌ها برای تسریع در اتمام و راه‌اندازی پروژه‌ها، استفاده از ظرفیت‌های قانونی بودجه 99، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و خیرین و اجرای طرح‌ها بدون نیاز به منابع اعتباری و بانکی جزو اولويت‌هاي اين شرکت در قالب پويش الف- ب است.  مديرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان همدان با اشاره به تحریم‌ها و همه‌گیری ویروس کرونا از سال 98 تاکنون و تأثيرگذاري بر فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی کشور، گفت: اين 2 پديده اثرات و تبعات متعدی بر زندگی و معیشت مردم داشته‌اند که در آب‌وفاضلاب استان همدان تلاش کرده‌ايم تا با اقداماتي در بخش آب شرب خللي در معيشت افراد و فعاليت واحدهاي توليدي، تجاري و صنعتي وارد نشود.
مديرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان همدان در پايان سخنانش گفت: قصد داریم در سال 99 با تمام وجود و ظرفیت ممکن و با بالاترین میزان بهره‌وری در راستای سربلندی استان و کشور، خدمتگزاری، رفاه و آسایش خاطر مردم نقش ایفا کنیم.
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.