ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 27 شهريور 1405

کد خبر : 113686
 
ضمانت وام‌های اشتغال مددجویان با اولویت زنان سرپرست خانوار
تاریخ خبر : 1399-09-04
     
 
 
     
متن خبر :


 مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت بیان کرد که باتوجه به دستورالعمل بانک مرکزی سقف پرداخت اعتبارات صندوق امداد ولایت ۳۰ میلیون تومان بود که اکنون با توجه به شرایط موجود، درخواست افزایش این اعتبارات تا سقف ۷۰ میلیون تومان را به بانک مرکزی ارائه داده‌ایم.
به گزارش ایسنا، علی عاشوری گفت: مطابق با بودجه سال ۹۹ کمیته امداد، این صندوق موظف به پرداخت ۳ هزار میلیارد تومان وام به اقشار آسیب‌پذیر است، همچنین در سرفصل ایجاد فرصت‌های شغلی وظیفه اختصاص ۶۱۰ میلیار تومن اعتبار داریم.
وی در ادامه افزود: همچنین این صندوق در سرفصل وام کارگشایی  هزار و ۵۷۶ میلیارد تومان، وام کمک به تأمین مسکن نیازمندان ۵۶۴ میلیار تومان و وام ودیعه مسکن نیازمندان ۲۵۰ میلیارد تومان تعهد پرداخت دارد.
به گفته عاشوری، در 8 ماهه سالجاری حدود ۲ هزار میلیارد تومان به‌صورت صد درصد به استان‌ها تخصیص و پرداخت شده است.
مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، ادامه داد: در حوزه تسهیلات کارگشایی نیازمندان ۹۰۲ میلیارد تومان به تعداد ۱۱۳ هزار فقره وام، در حوزه تسهیلات ودیعه مسکن نیازمندان ۳۴۹ میلیارد تومان به تعداد ۲۶ هزار و ۷۸۶ فقره توسط این صندوق پرداخت شده است. همچنین شایان ذکر است که به‌رغم وظیفه پرداخت اعتبار این صندوق در سرفصل مسکن به رقم ۲۵۰ میلیارد تومان اما بنا بر شرایط سخت فعلی مسکن اعتبار ویژه‌ای تخصیص داده شد.
به گفته عاشوری، در حوزه مسکن، ۲۴۱ میلیارد تومان تسهیلات به تعداد ۲۲ هزار و ۷۴۷ فقره وام تاکنون انجام شده است، همچنین در حوزه فرهنگی برای نخستین‌بار پرداخت وام شهریه دانشجویان با اعتبار ویژه ۸۰ میلیارد تومان در سالجاری تخصیص داده شد. همچنین رقم این وام‌ها بسته به مقطع تحصیلی از ۵ میلیون تومان تا ۲۰ میلیون تومان متغیر است و تاکنون ۸ میلیارد آن پرداخت شده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.