ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 115499
 
۲۰۰ معدن فعال در استان وجود دارد
تاریخ خبر : 1399-11-09
     
 
 
     
متن خبر :


 معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه ۲۰۰ معدن فعال در استان همدان وجود دارد، گفت: شیوع کرونا و مشکلات ناشی از آن بر معادن همدان بی‌تأثیر نبود و چند ماهی سبب تعطیلی و بیکاری کارگران شد.
به گزارش روابط عمومی صنعت، معدن و تجارت استان همدان، محمد خاکی با بیان اینکه با بهتر شدن اوضاع کرونا در استان همدان، کارگران معادن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به محل کار بازگشته‌اند، عنوان کرد: امسال با وجود مشکلات متعدد تولید معادن خوب بود و آمار ۹ ماهه امسال در مقایسه با یک سال گذشته رشد دارد.
معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تأکید بر اینکه معادن همدان جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد استان همدان دارد، اظهار کرد: معدن وابسته به صنایع معدنی است بنابراین هرچه صنایع معدنی بیشتر شود اوضاع معادن هم بهتر می‌شود.
خاکی گفت: معادن همدان علاوه‌بر تأمین نیاز صنایع معدنی استان همدان بخشی از نیاز کشور را هم تأمین می‌کند ضمن اینکه به ازای هر شغل مستقیم در معادن برای ۱۴ نفر نیز به‌صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.
معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه معادن موجود در استان همدان از ظرفیت بالایی برخوردار هستند، گفت: خام‌فروشی به‌صورت صادرات به خارج از کشور وجود ندارد.
خاکی افزود: تاکنون اقداماتی برای جلوگیری از خام‌فروشی مواد معدنی انجام شده و اکنون بیشتر مواد استخراج‌شده از معادن استان همدان فرآوری و سپس روانه بازار مصرف می‌شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.