ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 138492
 
استاندار:

رأی اولی‌ها نقش ویژه‌ای در شور و نشاط انتخابات دارند
تاریخ خبر : 1403-04-06
     
 
 
     
متن خبر :


2روز تا برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است و در این بین رأی اولی‌ها به واسطه مشارکت در تعیین سرنوشت جامعه، نقش ویژه‌ای در شور و نشاط انتخابات دارند.

استاندار در آئین شکوه خدمت در مسیر دانایی در جمع رأی اولی‌ها اظهار کرد: امروز جشن رأی اولی‌ها را داریم که برای نخستین بار در سرنوشت جامعه سهیم هستند و سرنوشت آینده خود را رقم می‌زنند.

علیرضا قاسمی فرزاد بیان کرد: بانوان در برخی از کشورها از رأی دادن محروم هستند اما در کشور ما به عنوان کشوری متمدن، به بانوان و نوجوانان دارای سن قانونی اجازه رأی دادن داده شده است.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: همه سرمایه هر خانواده‌ای، فرزندان آن هستند و روز جمعه هشتم تیر روز بسیار خوبی برای والدین محسوب می‌شود زیرا که برای نخستین بار فرزندانشان آینده و سرنوشت خود را تعیین می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم مردم ما با آگاهی لازم و یک انتخاب شایسته و بدون تعصب پای صندوق رأی حاضر شوند، تا فرد اصلح همچون شهید آیت‌ا...  رئیسی مسیر درست برای پیشرفت کشور را ادامه دهد.

استاندار با بیان اینکه مردم روز جمعه به عنوان یک روز سرنوشت ساز مردم پای صندوق حاضر می‌شوند و سرنوشت خود را برای 4سال تعیین می‌کنند، عنوان کرد: کارها و اقدامات رئیس جمهوری نه تنها در 4 سال بلکه برآیند آن برای سالیان سال نیز در کشور اثربخش است.

وی با اشاره به اینکه مجموعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نقش مهمی در رشد و تعالی کودکان و نسل آینده کشور دارد، افزود: این کانون یکی از مراکزی است که در شکل دهی شخصیت فرزندان و آینده این مرز و بوم نقش آفرینی می‌کند.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: این کانون بیش از ۵۰ سال قدمت دارد و دستاوردهای خوبی برای نظام جمهوری اسلامی داشته است و امروز نوجوانان و کودکان ما در محیطی خوب اشتیاق به فعالیت دارند.

وی اظهار کرد: در کشور ما هر چندسال یک‌بار انتخابات برگزار می‌شود و این انتخابات سرنوشت کشور و آینده مردم این سرزمین را ترسیم می‌کند و برنامه اساسی کشور را رقم می زند.

استاندار همدان تأکید کرد: در یک نقطه عطفی در تاریخ کشور قرار داریم و باید مسیر درستی را انتخاب کنیم، مسیری که سبب پیشرفت شود.

وی با اشاره به اینکه پس از دولت یازدهم و دوازدهم کشور دچار مشکلات زیادی شد، تصریح کرد: به دور از هرگونه نگاه سیاسی زمانی که دولت یازدهم روی کار آمد همه چیز رها و بی توجهی و سوء مدیریت، سبب افزایش قیمت ها و تورم شد.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: قیمت بسیاری از کالاها بالا رفت و قیمت خودرو، مسکن، زمین و بسیاری از اجناس تا ۱۰ برابر افزایش یافت اما دولت شهید آیت ا... سید ابراهیم رئیسی تلاش کرد قیمت‌ها را ثابت کند.

وی تأکید کرد: دولت یازدهم و دوازدهم اوراق قرضه چاپ کرد که بدهی آن نزدیک به ۶۴۰ هزار میلیارد تومان با اصل و سود آن برای دولت شهید رئیسی باقی ماند.

استاندار با تأکید بر اینکه دولت شهید جمهور برای رشد و تعالی کشور گام بلندی برداشت، عنوان کرد: رئیس جمهوری برای هر استان اعتباراتی را اختصاص داد و ما اعتباری معادل یا نزدیک به اعتبارات ۲۰ سال استان همدان را در سفر هیأت دولت جذب کردیم. وی ادامه داد: در حوزه ورزش و جوانان ۶۰ هزار متر مربع فضای ورزشی نیمه تمام، تکمیل و ۱۴ زمین، ۴۰سالن ورزشی و استخر تکمیل شد.

قاسمی فرزاد اضافه کرد: ساخت و بهره‌برداری از تصفیه خانه بزرگ همدان، بیمارستان اکباتان، مرکز جامع سرطان، توسعه راه، جاده‌ها و راه‌آهن کارهای بسیار بزرگی بود که همه آن یادگار دولت سیزدهم است و سال‌ها در استان همدان ماندگار می‌ماند.

وی با اشاره به توسعه دانشگاه‌ها، تکمیل دانشکده‌ها و ساخت خوابگاه‌های دانشجویی در دولت سیزدهم افزود: برای اینکه مسیر خدمات نورانی آیت ا... شهید رئیسی ادامه پیدا کند باید با یک بینش خاص رئیس جمهوری آینده را انتخاب کنیم.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.