ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 147920
 
بازدید مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی از زائرسرای رضوی
تاریخ خبر : 1405-04-20
     
 
 
     
متن خبر :

در این بازدید، محمدحسین استادآقا ضمن حضور در بخش‌های مختلف زائرسرا، از آشپزخانه مرکزی و محل آماده‌سازی غذا دیدن کرد و مراحل مختلف طبخ، بسته‌بندی و توزیع وعده‌های غذایی را مورد بررسی قرار داد. 
وی در گفت‌وگو با مسئولان، خادمان و عوامل اجرایی این مجموعه، از تلاش‌های شبانه‌روزی آنان برای ارائه خدمات شایسته به زائران قدردانی کرد و بر اهمیت تکریم زائران بارگاه منور رضوی در مناسبت‌های بزرگ مذهبی و انقلابی تأکید کرد.
زائرسرای رضوی در روزهای اخیر با افزایش چشمگیر شمار زائران، برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای تأمین و توزیع غذای گرم و ارائه خدمات رفاهی به میهمانان حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) انجام داده است. در همین راستا، نیروهای اجرایی و خادمان این مجموعه با بسیج امکانات و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، تلاش کرده‌اند خدمات مورد نیاز زائران را با نظم، سرعت و کیفیت مطلوب ارائه کنند.
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی نیز در جریان این بازدید، ضمن بررسی روند خدمت‌رسانی، بر ضرورت حفظ کیفیت خدمات، رعایت کامل اصول بهداشتی در فرآیند آماده‌سازی غذا و استمرار هماهنگی میان بخش‌های مختلف اجرایی تأکید کرد. 
وی همچنین حضور گسترده زائران در مشهد مقدس را جلوه‌ای از ارادت مردم به ارزش‌های دینی و انقلابی دانست و خدمت به آنان را افتخاری بزرگ برای خادمان و مجموعه‌های وابسته به آستان قدس رضوی عنوان کرد.
این بازدید با هدف ارزیابی میدانی روند ارائه خدمات، بررسی نیازهای موجود و حمایت از خادمان و عوامل اجرایی انجام شد تا زمینه ارتقای هرچه بیشتر کیفیت خدمت‌رسانی به زائران در ایام پرتردد فراهم شود. مجموعه زائرسرای رضوی نیز همچون گذشته با بهره‌گیری از ظرفیت‌های انسانی و امکانات موجود، تلاش دارد فضایی مناسب برای اسکان و پذیرایی از زائران فراهم کرده و با ارائه خدمات مطلوب، سهمی در تکریم میهمانان بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) ایفا کند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.