ttttt1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 29 شهريور 1405

کد خبر : 110555
 
رئیس شورای روستای ورکانه:

4 سال ديگر ورکانه وجود ندارد
تاریخ خبر : 1399-05-06
     
 
 
     
متن خبر :


 اگر ساخت‌وساز خارج از ضابطه، بي‌توجهي به‌مجوزها و رعايت نکردن بافت تاريخي روستا به همين منوال پيش برود تا 4 سال ديگر ورکانه‌اي وجود نخواهد داشت.
رئیس شورای روستای ورکانه با اشاره به ساخت‌‌وساز خارج از ضوابط بافت در این روستای گردشگری گفت: با افزایش ساخت‌و‌ساز خارج از بافت قدیم و ادامه روال براي بافت ساخت‌وسازها در اين روستا، 4 سال دیگر ورکانه‌ای وجود نخواهد داشت.
علی کزازی با اشاره به اینکه مجوز ساخت‌وساز از سوی بنیاد مسکن است اما کسی به مجوز نیز توجه نمی‌کند، افزود: در روزهای گذشته گروهی از میراث فرهنگی نیز در روستا حاضر شده و تأکید بر استفاده از بافت قدیم در ساخت‌وسازها داشتند اما همچنان گوش کسی بدهکار نیست.
وی با اشاره به اینکه این روزها ساخت‌و‌سازها در روستای تاریخی ورکانه خارج از ضوابط بافت روستا است به فارس گفت: بارها دهیار و شورا به اهالی اخطار داده‌اند اما گوش کسی بدهکار نیست.
وی دلیل استفاده نکردن از سنگ‌های محلی را پرهزینه بودن و راحت‌طلبی اهالی عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه استفاده از این سنگ‌ها به دوام خانه کمک می‌کند اما باز هم از آن استفاده نمی‌کنند.
رئیس شورای روستای ورکانه با تأکید بر اینکه تلاش ما بر این است که خانه‌ها را طبق بافت قدیم و با این سنگ‌ها بسازند، افزود: اگر هم امکان استفاده از این سنگ‌ها در تمام بنا وجود ندارد، حداقل دیوارهای مقابل خانه از این سنگ‌ها استفاده شود تا بافت روستا به هم نریزد.
 وی با بیان اینکه باید ارگان‌های دولتی ورود کنند تا بافت روستا به هم نخورد، گفت: با توجه به اینکه جو روستا به‌گونه‌ای است که همه قوم و خویش هستند؛ بنابراین کسی به دهیار و شورا توجه نمی‌کند و باید نهاد بالادستی وارد شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.