ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 129689
 
فرماندار ملایر:

مردم را دسته بندی نکنیم
تاریخ خبر : 1401-10-29
     
 
 
     
متن خبر :


 فرماندار ملایر با تأکید بر اینکه همه دختران و زنان ایرانی با هر ذائقه فرهنگی برای ما محترم هستند، گفت: ما نباید مردم را دسته‌بندی کنیم، اگر کسی سلیقه متفاوتی دارد، نباید از جامعه طرد شود.

به گزارش ایرنا، سلمان اسماعیلی در آیین تجلیل از بانوان شاغل شهرستان ملایر اظهار کرد: دولت مردمی و انقلابی رئیسی تمام تلاش خود را برای ارتقای هر چه بیشتر جایگاه زنان و توجه بیشتر به ظرفیت‌های بانوان به کار گرفته تا بانوان جامعه زندگی بهتری داشته باشند.

وی بیان کرد: پای‌بندی زنان ایرانی به انقلاب، ولایت، ارزش‌های اسلامی، حجاب و عفاف، سناریوی دشمنان را در فتنه اخیر بر هم ریخت و با دفاع از ارزش‌ها و آرمان های انقلاب دشمنان و مخالفان نظام را مأیوس کردند.

وی افزود: زنان ایرانی حاضر نیستند جمهوری اسلامی را با منافقان، داعشی‌ها، انگلیس و آمریکا و سران دیگر کشورهای مخالف جمهوری اسلامی عوض کنند.

فرماندار ویژه ملایر تأکید کرد: خروجی مهم سناریوی دشمنان در فتنه و نا آرامی ها اخیر، این بود که زنان جامعه ایرانی متدین، انقلابی و ولایت‌مدار هستند و دین، انقلاب و وطن خود را دوست دارند، حتی اگر سلیقه و ذائقه فرهنگی آنها متفاوت باشد و مشکلات و انتقاد هم داشته باشند. وی گفت: زن در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برخلاف ادعاها و نگاه‌های جامعه غربی، از جایگاه والایی برخوردار است.

معاون استانداری همدان؛ حضرت فاطمه‌زهرا(س) و ابعاد والای شخصیتی بانوی دو عالم را الگویی تمام و کمال برای زنان و دختران جامعه ایران اسلامی دانست و افزود: الگویی که جمهوری اسلامی از زن در حوزه‌های مختلف ارائه کرده، خشم دشمنان را برانگیخته است.

فرماندار ملایر: پای‌بندی زنان به انقلاب و ارزش‌ها سناریوی دشمن را برهم ریخت.

اسماعیلی یادآور شد: زن از نگاه اسلام و جمهوری اسلامی، از جایگاه و حقوق برابری با مردان برخوردار است و نگاه جمهوری اسلامی به زنان مترقی است.

فرماندار ملایر تأکید کرد: بانوان شاغل در دستگاه‌های اجرائی این شهرستان، الگویی برای دیگر زنان هستند و باید ضمن رعایت الزامات، مسئولیت خود را به خوبی انجام دهند. اسماعیلی گفت: زن به عنوان رکن اصلی خانواده و تربیت نسل‌های آینده، همواره شایسته تجلیل و بزرگداشت است.

شایان ذکر است، به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه‌زهرا(س) و بزرگداشت مقام زن، از بانوان شاغل در فرمانداری و بخشداری‌های تابع شهرستان ملایر تجلیل شد.


 

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.