ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 103265
 
کافه‌گردی جوانان نشانه چیست؟
تاریخ خبر : 1398-10-04
     
 
 
     
متن خبر :


 جامعه‌شناس و استاد دانشگاه، کافه‌گردی جوانان را نشانه بارزی از نبود تنوع سرگرمی و تفریح در جامعه دانست و تصریح کرد، بیکاری نیز به این موضوع دامن زده‌است.
مصطفی اقلیما روز سه شنبه در گفت‌وگو با ایرنا درمورد دلایل گسترش کافه‌گردی بین جوانان گفت: یکی از مهمترین دلایل حضور گسترده جوانان در چنین محیط‌هایی، بیکاری است.
وی افزود: اکنون به تایید برخی منابع حدود ۹۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی در کشور حتی در مقطع دکتری با معضل بیکاری دست و پنجه نرم می‌کنند و هدف مشخصی ندارند، از این رو به برخی تفریح‌ها نظیر کافه‌گردی روی می‌آورند.
رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران همچنین با اشاره به اعمال برخی محدودیت‌ها تصریح کرد: تفریح و سرگرمی در ایران تنوع ندارد و از این رو کافه‌گردی در سال‌های اخیر با افزایش قابل‌توجهی روبه‌رو بوده‌است.
وی افزود: به عبارت دیگر کافه‌گردی در سال‌های اخیر در کشور بر این اساس توسعه یافت که جوانان، انتخابی جز این راه پیش‌روی خود نمی‌یابند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.