ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 118631
 
فرماندارملایر:

از حق مردم ملایر دفاع می‌کنم
تاریخ خبر : 1400-04-19
     
 
 
     
متن خبر :

■ منتخبان شورای ششم مسیر توسعه را سرعت بخشند

منتخبان شورای اسلامی شهر ملایر باید با همدلی و وفاق و داشتن برنامه‌های راهبردی و قابل اجرا، با تمام توان و ظرفیت برای پیشرفت و آبادانی هرچه بیشتر شهر و توزیع عادلانه خدمات به مردم ورود کنند و مسیر تحول و توسعه ملایر را سرعت بخشند.
فرماندار ملایر در جمع منتخبان ششمین دوره شورای اسلامی شهر ملایر گفت: مردم ملایر با حضور گسترده و پرشور خود در انتخابات ۲۸خردادماه حماسه آفریدند و باید به اندازه جایگاه رفیع‌شان از خدمات و امکانات بهره‌مند شوند.
قدرت‌ا...ولدی افزود: پس از بازشماری چند صندوق اخذ رأی در این شهرستان، صحت انتخابات در این شهرستان از سوی رئیس هیأت‌عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان همدان تأیید و حتی یک رأی هم جابه‌جا نشده بود و ملایر در برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ روسفید شد.
وی با تبریک به منتخبان شورای شهر ملایر در دوره ششم و همچنین قدردانی از حضور گسترده مردم این شهرستان در انتخابات ۲۸ خردادماه و خلق حماسه‌ای ماندگار، بیان کرد: مشارکت پرشور و گسترده مردم ملایر در انتخابات نشان داد که شهر و دیار خود را دوست دارند و سرنوشت خود و شهرشان برای آنها مهم است.
ولدی با تأکید بر اینکه در برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ شهرستان ملایر ذره‌ای کوتاهی نشد، گفت: ملاک ما در برگزاری انتخابات رعایت مُرقانون، بی‌طرفی کامل و حفظ سلامت و امنیت انتخابات بود و چون با خدا معامله کردیم، در این انتخابات روسفید شدیم.
وی بیان کرد: طبق اعلام رئیس هیأت‌عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان همدان، صحت انتخابات شوراهای اسلامی ۶شهر تابعه شهرستان ملایر تأیید شد.
ولدی خطاب به منتخبان ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر ملایر گفت: مردم ملایر به شما اعتماد کردند و از این سرمایه عظیم مردمی باید برای ارائه بهترین خدمت به مردم استفاده کنید.
فرماندار ملایر با بیان اینکه دغدغه مردم ملایر توجه بیشتر به بافت فرسوده و ارائه خدمت به مناطق حاشیه‌نشین است، بیان کرد: شهر ملایر باید به اندازه جایگاه رفیعش و دارا بودن ۲عنوان جهانی و تقدیم  هزار و۱۰۰ شهید والامقام به انقلاب اسلامی، باید همواره زیبا و آباد و صاحب بهترین امکانات و خدمات باشد و این امر وظیفه منتخبان شورای اسلامی شهر را دوچندان می‌کند.
ولدی گفت: تمام‌قد از منتخبان شورای اسلامی شهر و شهرداری در دور جدید همچون دوره قبل پشتیبانی و حمایت می‌کنم و تا زمانی‌ که در این جایگاه هستم و توان دارم، از حق مردم شهرستان ملایر دفاع می‌کنم.
وی از منتخبان شورای اسلامی شهر در دوره ششم خواست: از طرح‌های بزرگ و ماندگار برای شهر اجرا کنید و ضمن ایجاد منابع درآمدی پایدار برای شهرداری، ارتقای مبلمان شهری، تعریض خیابان‌ها، اجرای نهضت آسفالت، زیباسازی ورودی‌های شهر و توزیع عادلانه امکانات، از ظرفیت اصحاب رسانه و مطبوعات و متخصصان برای پیشبرد کار استفاده کنید.معاون سیاسی‌واجتماعی فرمانداری ملایر نیز گفت: منتخبان شورای اسلامی شهر و دیگر داوطلبان این دوره از انتخابات، هر آنچه اعتبار و آبرو داشتند، برای حضور حداکثری و گسترده مردم در انتخابات به میدان آمدند که قابل تقدیر است.

 حتی یک رأی هم جابه‌جا نشده بود
حسین فارسی با بیان اینکه شهرستان ملایر در این دوره از انتخابات با درایت و مدیریت خوب فرماندار ملایر و رئیس هیأت اجرایی انتخابات این شهرستان روسفید شد، بیان کرد: بدون هماهنگی قبلی به صورت تصادفی تعدادی صندوق اخذ رأی با حضور کاندیدای معترض بازشماری شد که حتی یک رأی هم جابه‌جا نشده بود.
وی با اشاره به افزایش ۹درصدی مشارکت مردم در این دوره از انتخابات در شهرستان ملایر گفت: با وجود اعتراض تعدادی از داوطلبان شورای اسلامی شهر، حتی یک مورد دلیل محکمه‌پسند و مستندات ارائه نشد و برگزارکنندگان انتخابات ۱۴۰۰ در این شهرستان سربلند شدند که نشان از درایت فرماندار ملایر دارد.
 بازگشت به وضعیت قرمز با عادی‌انگاری کرونا در ملایر حتمی است
بدون شک با عادی‌انگاری کرونا از سوی مردم و برگزاری مراسم‌های عروسی و عزا و تجمع‌های غیرضروری، بازگشت به وضعیت قرمز کرونا در این شهرستان حتمی است.
معاون سیاسی‌واجتماعی فرمانداری  ملایر با اشاره به روند افزایشی میزان ابتلا و بستری افراد کرونایی در روزهای اخیر گفت: با توجه به شیوع نوع جدید ویروس کرونا، شرایط شیوع بیماری در ملایر خطرناک است و مردم باید حساسیت بیشتری نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی داشته باشند.
به گزارش ایرنا، حسین فارسی در ستاد شهرستانی مقابله با کرونا در شهرستان ملایر بیان کرد: اینکه پس از گذشت هفته‌ها وضعیت نارنجی ملایر همچنان ثابت است، به این معناست که شرایط خوب نیست و در مقایسه با خردادماه روند ابتلا، بستری و مرگ‌ومیر بیماران رو به افزایش است.
وی با بیان اینکه قدرت سرایت نوع جدید ویروس کرونا(دلتا) ۴۰درصد بیشتر از انواع دیگر است، افزود: می‌طلبد مردم حساسیت بیشتری نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی داشته باشند و از هرگونه دورهمی و تجمع خانوادگی پرهیز کنند.
فارسی گفت: اکیپ‌های نظارت و بازرسی با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان همچون گذشته بازدیدهای خود را از اصناف، کسبه و بازار ادامه دهند و با هرگونه تخلفی در زمینه رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی و اعمال محدودیت‌های کرونا برخورد کنند.
وی افزود: براساس مصوبات ستاد کرونا و اعمال محدودیت‌های جدید تردد، با ورود خودروها با پلاک غیربومی به داخل شهر برخورد می‌شود و برای شهرهای نارنجی جریمه ۵۰۰هزار تومانی اعمال می‌شود.
معاون سیاسی‌واجتماعی فرمانداری ملایر با اشاره به تداوم ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۲شب تا 3بامداد، گفت: با افزایش گشت‌های پلیس از امشب به جد با متخلفان و افراد بی‌توجه به رعایت ممنوعیت‌های تردد شبانه برخورد می‌شود.
فارسی با تأکید بر اینکه با برگزاری هرگونه مراسم عروسی، عزا و تجمع‌ها برخورد می‌شود، بیان کرد: شهرداری ملایر با همکاری دیگر دستگاه‌های مرتبط مانور اطلاع‌رسانی، هشدار و ضدعفونی معابر، خیابان‌ها و اماکن عمومی را آغاز کند و موج جدیدی از ایجاد حساسیت و اقناع‌سازی مردم از طریق فضای مجازی و رسانه‌ها انجام شود.

 افزایش آلودگی سطوح با نوع جدید ویروس کرونا
رئیس مرکز بهداشت ملایر نیز خارج نشدن از وضعیت نارنجی را زنگ خطر دانست و گفت: از هفته دوم تیرماه روند افزایش ابتلا، بستری و مرگ‌ومیر کرونا با توجه به شیوع نوع جدید ویروس در حال افزایش است و درگیری کودکان و قشر جوان به این ویروس بیشتر است.
نیکو امجدی با بیان اینکه بیماری‌زایی این ویروس بسیار بالاست و به دلیل شباهت این بیماری به حالت سرماخوردگی، میزان آلودگی سطوح را افزایش می‌دهد، افزود: مشکلی که هم‌اکنون ما را نگران می‌کند، افراد ۷۰سال به بالا و گروه‌هایی که واکسینه شده‌اند و با این خیال که دیگر به کرونا مبتلا نمی‌شوند، به عنوان ناقل سالم تلقی می‌شوند هستیم.
وی با اشاره به واکسینه شدن حدود ۲۳هزار نفر از گروه‌های مختلف در این شهرستان گفت: این افراد با فکر اینکه بدن آنها ایمن شده و به کرونا مبتلا نمی‌شوند، نسبت به رعایت پروتکل‌ها و زدن ماسک کم‌توجه شده‌اند و این افراد به عنوان ناقلان سالم روند شیوع بیماری را بیشتر می‌کنند که بسیار خطرناک است.
رئیس‌پلیس راهور ملایر نیز بیان کرد: از چهارشنبه هفته گذشته گشت‌های شبانه پلیس در سطح شهر ملایر افزایش پیدا می‌کند و ممنوعیت‌های تردد شبانه بیشتر کنترل و نظارت می‌شود.
قاسم ساکی با اشاره به تداوم ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ شب تا 3 بامداد و اعمال جریمه ۲۰۰هزار تومانی برای متخلفان افزود: برای خودروها با پلاک غیربومی حتی اگر ساکن شهر ملایر نیز باشند، جریمه اعمال می‌شود و هرچه سریعتر باید نسبت به تعویض پلاک خود اقدام کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.