ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 144982
 
شنیده5260
تاریخ خبر : 1404-07-28
     
   
     
متن خبر :
1- بودجه و هزینه‌کرد احیای دریاچه ارومیه زیر سؤال رفته است. گویا در یک دهه بر اساس اخبار غیررسمی 30 هزار میلیارد تومان و به گفته شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، 13 هزار و 500 میلیارد تومان بودجه صرف احیای دریاچه ارومیه شده است. گفتنی است ستاد احیا برای زنده کردن دریاچه ارومیه، 28پروژه مختلف به منظور مدیریت منابع آبی، بهبود اکوسیستم و جلوگیری از بحران‌های زیست‌محیطی تدوین کرده است اما اثری از اجرای این پروژه‌ها نیست و در عمل نشانی از بهبود حال دریاچه دیده نمی‌شود.
 
۲- ظرفیت پایتخت تکمیل شده است. گویا بر اساس افق طرح جامع تا سال 1406، ظرفیت جمعیتی تهران برای 9/1میلیون نفر به‌طور کامل پُر شده است. گفتنی است سقف نهایی پیش‌بینی‌شده یعنی 10/6 میلیون نفر برای پایتخت نیز در آستانه تکمیل است.
 
۳- آمار مصرف تفریحی مواد مخدر در کشور نگران‌کننده است. گویا 1.6 میلیون نفر در کشور به صورت تفریحی مواد مخدر مصرف می‌کنند. گفتنی است این موضوع نشان‌دهنده گسترش مسئله اعتیاد در زندگی روزمره جوانان است.
 
۴- هزینه نگهداری از یک حیوان خانگی معمولی در ایران ماهانه بین 2 تا 7 میلیون تومان است. گویا حدود 20 تا 30 درصد درآمد برخی خانوارها صرف این موضوع می‌شود. گفتنی است در سال‌های اخیر، نگهداری حیوانات خانگی در ایران از یک علاقه شخصی به پدیده‌ای فرهنگی و اقتصادی تبدیل شده است.
 
۵- وام‌های خوداشتغالی کارآمدی خود را از دست داده‌اند. گویا در عمل، وام‌ها نه محرک کسب‌وکار هستند و نه فرصت واقعی اشتغالزایی ایجاد می‌کنند. گفتنی است در حالی که راه‌اندازی یک کسب‌وکار خرد بین 3 تا 5میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد، سقف وام‌های اشتغال فقط چند صد میلیون تومان است.
 
۶- 200 هزار ویزای کار به اتباع افغان در ایران داده می‌شود. گویا این توافق به تازگی انجام شده است. گفتنی است مهاجران افغان بیشترین تعداد اتباع خارجی را در کشور تشکیل می‌دهند.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.