ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 109670
 
نمایشگاه، حلقه اصلی تولید و مصرف است

تلاش برای برگزاری امن نمایشگاه‌های همدان
تاریخ خبر : 1399-04-08
نویسنده : زهرا زنگنه
     
 
 
     
متن خبر :


 کرونا که مشاغل زیادی را به تعطیلی کشاند و آسیب اقتصادی زیادی به کشور وارد کرد به نمایشگاه‌ها نیز رحم نکرد، حالا نمایشگاه همدان قرار است با برگزاری نمایشگاه تخصصی مبلمان، لوستر و چراغ‌های روشنایی و تزئینی بار دیگر کار خود را آغاز ‌کند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری امسال به‌نام «جش تولید» گفت: نمایشگاه یکی از حلقه‌های تولید است که در آن آخرین دستاورد هر صنعت به نمایش گذاشته می‌شود، رقابت شرکت‌کننده‌ها برای افزایش کیفیت محصولات تولیدی و همچنین چرخش مالی نیز از دیگر دستاوردهای نماشگاه است؛ بر این اساس نمایشگاه حلقه اصلی تولید است و بسته بودن نمایشگاه‌ها در این مدت ضرر زیادی به تولیدکننده‌ها وارد کرد.
حمید گلی‌پور درباره جزئیات نمایشگاه گفت: نوزدهمین نمایشگاه تخصصی مبلمان، لوستر، چراغ‌های روشنایی و تزئینی به‌مدت 6 روز و با 80 شرکت‌کننده از استان‌های همدان، تهران، البرز، مرکزی و اصفهان از 8 تا 13 تیرماه و در فضای 2 هزار و 200 متر مربع و در 3 سالن برگزار می‌شود.
وی درباره نحوه بازدید مردم از نمایشگاه بیان کرد: 3 شماره تلفن وجود دارد که مردم با ارسال پیام به این شماره‌تلفن‌ها نوبت بازدید می‌گیرند، در واقع دعوت‌نامه نمایشگاه به‌‌صورت پیامکی است تا جمعیت کنترل شود و امنیت مردم تأمین شود.
گلی‌پور درباره پروتکل‌های بهداشتی نمایشگاه نیز عنوان کرد: پس از اینکه مجوز ستاد کرونای استان را برای برگزاری نمایشگاه دریافت کردیم، با مشورت علوم پزشکی و در چندین جلسه دستورالعمل‌های بهداشتی کامل تهیه کرده‌ایم که از پروتکل‌های سایر نمایشگاه‌های کشور قوی‌تر است.
وی درباره تجهیزات بهداشتی نمایشگاه همدان اظهار کرد: 2 دستگاه ایستاده و اتوماتیک در ورودی نمایشگاه قرار گرفته است تا غربالگری را انجام دهد تا از ورود افراد مشکوک به بیماری به داخل سالن‌ها جلوگیری شود، 3 دستگاه ضدعفونی نیز در ورودی هر سالن‌های هگمتانه، الوند و ابن‌سینا و 2 دستگاه دیگر در سایر سالن‌ها برای ضدعفونی دست‌های بازدید‌کننده‌ها قرار گرفته است و همچنین بازدید‌کننده‌ها برای ورود به نمایشگاه ملزم به استفاده از ماسک هستند.
گلی‌پور درباره راه‌کارهایی که برای کنترل جمعیت بازدید‌کننده اتخاذ شده است، افزود: در فضای باز نمایشگاه یک محوطه با سایه‌بان قرار گرفته است و اگر جمعیت بیش از حد شود با صندلی‌های انتظار که در این محوطه است، جمعیت را کنترل می‌کنیم.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان با تأکید بر اینکه نخستین دستگاهی که به‌صورت داوطلبانه و برای امنیت مردم از 4 اسفندماه تعطیل شده است نمایشگاه بین‌المللی همدان بود، گفت: تمام تلاش مجموعه ما این است با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و برقراری یک فضای امن نمایشگاه مطلوبی برای مردم برگزار کنیم.
گلی‌پور در ادامه افزود: در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی هزینه‌های زیادی شده است، تعداد غرفه‌ها کمتر و فضای آنها کوچکتر و راهروها نیز بزرگتر شده است، به همین دلیل امیدواریم بتوانیم امن‌ترین نمایشگاه کشور را برگزار کنیم.
وی همچنین درباره تبلیغاتی که برای جذب مردم به سمت نمایشگاه انجام شده است، بیان کرد: تبلیغات گسترده‌ای نداشتیم و به نصب بیلبورد در سطح شهر و همچنین تبلیغات پیامکی اکتفا کرده‌ایم تا جمعیت را کنترل کنیم.
وی درباره خسارت وارد شده به نمایشگاه‌ها به‌دلیل کرونا گفت: طبق گفته‌های رئیس نمایشگاه بین‌المللی تهران، کرونا حدود 300 میلیارد تومان به نمایشگاه‌های کشور و حدود یک میلیارد و 500 میلیون تومان نیز به نمایشگاه همدان خسارت مالی وارد کرده است.
گلی‌پور درباره پیش‌بینی استقبال مردم از نمایشگاه اظهار کرد: پیش‌بینی ما این است که چون مراسم‌های ازدواج به‌دلیل شیوع کرونا لغو شد و بسیاری از زوج‌های جوان هنوز جهیزیه خود را کامل نکرده‌اند از این نمایشگاه استقبال خوبی شود.
گلی‌پور درباره بسته حمایتی دولت از نمایشگاه‌ها عنوان کرد: نمایشگاه‌‌های بین‌المللی طبق تصمیم ستاد مبارزه با کرونا جزو مشاغل آسیب‌دیده شناخته شده است و ما منتظر هستیم تا دولت بسته حمایتی خود را برای حمایت از ما اعلام کند.
نوزدهمین نمایشگاه تخصصی مبلمان، لوستر چراغ‌های روشنایی و تزئینی به مدت 6 روز از تاریخ 8 تا 13 تیرماه با حضور 80 واحد شرکت‌کننده در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان برگزار می‌شود. بازدیدکننده‌ها با تماس با شماره‌های 32542732، 32542731 و 32542676 می‌توانند دعوت‌نامه پیامکی دریافت و در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 16 الی 22 و در پنجشنبه و جمعه از 10 تا 22 از نمایشگاه بازدید کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.