ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 113599
 
۲ مدرسه خیّرساز در بخش خزل نهاوند ساخته می‌شود
تاریخ خبر : 1399-09-02
     
 
 
     
متن خبر :


 در راستای توسعه مشارکت گسترده خیّرین در امر مدرسه‌سازی(طرح آجر به آجر)، 2 تفاهم‌نامه ساخت مدارس خیّرساز در بخش خزل نهاوند به امضا رسید.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: ساخت 2 مدرسه در شهر فیروزان و روستای زرینی از توابع بخش خزل نهاوند با برآورد اعتباری بالغ بر 2 میلیارد تومان انجام می‌شود.
علیرضا شهبازی در ادامه افزود: توجه خیرین نیکوکار به امر مدرسه‌سازی را نشان‌دهنده‌ شناخت صحیح جامعه از اهمیت تعلیم و تربیت آینده‌سازان این جامعه دانست.
 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، وی با اشاره به ساخت ۵ مدرسه در روستاهای نهاوند از محل اعتبارات بنیاد برکت، گفت: تاکنون ۲ مدرسه از ۵ مدرسه در روستای «ده حیدر» و «کهریز سلیم» افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است، گفت: ۳ مدرسه دیگر مربوط به روستاهای «وراینه»، «سهران» و «جهان‌آباد» هستند که در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.
شهبازی با اشاره به اینکه شهرستان نهاوند بیشترین بافت فرسوده را در بین مدارس استان همدان دارد، گفت: با توجه به این مهم امروز ضرورت بهسازی، نوسازی و ساخت فضاهای آموزشی استاندارد در شهرستان نهاوند بیش‌ازپیش احساس می‌شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.