ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 123363
 
آمار و ارقام استان صحیح نیست

استان همدان نیازمند بازنگری در آمار و ارقام است
تاریخ خبر : 1401-02-04
     
 
 
     
متن خبر :

استاندار همدان در مراسم معارفه معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان بیان کرد: نسبت به سال‌های گذشته، حضور مردم در شب‌های قدر بهتر و بیشتر بود؛ شاهد حضور جوانان در مراسم‌ها بودیم که شایسته تقدیر است.

علیرضا قاسمی‌فرزاد ضمن گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران اظهار کرد: در مرزهای دفاع از کیان نظام اسلامی و در تمامی عرصه‌ها حضور پررنگ و فعال داشته است.

به گزارش همدان‌پیام؛ وی با بیان اینکه باید با تمام توان برای حل مشکلات استان تلاش کنیم و با رویکرد انقلابی با مشکلات مواجه شویم، افزود: در استان همدان باید بیش از ۲۳ هزار و‌ ۵۰۰ اشتغال ایجاد کنیم و در این خصوص باید توجه ویژه شود.

قاسمی فرزاد درباره شعار سال نیز اظهار کرد:  برای شعار سال و دانش‌بنیان کردن فعالیت‌ها به‌ویژه در بخش تولید برنامه‌ریزی کردیم.

استاندار همدان درباره آمار و ارقام از شاخص‌های استان گفت: باید در آمار و ارقام استان بازنگری داشته باشیم، شاخص‌های ما شاخص‌های مقرون به صحت نیست، اگر وضعیت استان‌ را با استان‌های دیگر مقایسه کنیم می‌بینیم از نظر محرومیت شاید پایین‌تر باشیم ولی چون امار و ارقام درست نداریم از بسیاری از اعتبارات عقب هستیم.

وی درباره نهضت ملی مسکن هم گفت که اقدامات آن از چندماه قبل آغاز شده، اجرای آن هم به زودی آغازی می‌شود، در شهرستان‌های تویسرکان و ملایر اماده کلنگ‌زنی هستیم.

قاسمی فرزاد ادامه داد: دولت قرار است ۴ میلیون مسکن در ۴ سال بسازد، سهمیه ما در استان همدان ۱۰۰ هزار واحد است، زمین هم برای آن تأمین شده است.

استاندار همدان درباره مشکلات آب نیز گفت: خیلی از مناطق به خاطر استفاده بیش از حد از آب، به منطقه‌های ممنوعه تبدیل شده و امکان کشت نداریم، باید به سمت استفاده از شیوه‌های نوین برویم و محصولاتی که آب کمتری لازم دارند کشت کنیم، پیشرفت پروژه تالوار ۶۰ درصد بوده و به سرعت درحال تکمیل این طرح هستیم.

وی در پایان اعلام کرد که همدان مقصد گردشگری در عید فطر است و دستگاه‌های خدمات سفر استان برای عید فطر آمادگی داشته باشند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.