ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 144677
 
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان:

100درصد اعتبارات استان جذب شد
تاریخ خبر : 1404-07-02
     
 
 
     
متن خبر :

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان از جذب ۱۰۰درصد اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان خبر داد.
 
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان همدان، حسن پیمانی درباره جذب اعتبارات در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: کل منابع مالی استان قبل از پایان مهلت قانونی به صورت کامل جذب شده و این موفقیت مرهون همدلی و پیگیری مدیران و ذیحسابان است.
وی با اشاره به میزان اعتبارات جذب‌شده استان گفت: از محل تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان ۱۷۶۴ میلیارد تومان و از محل اعتبارات ملی ۴۵۸۶ میلیارد تومان جذب شده که در مجموع رقم قابل توجهی برای توسعه استان به شمار می‌رود.
 
پیمانی تصریح کرد: از مبالغ فوق نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان آن در شهریورماه به عنوان اعتبار جدید به استان تزریق شده که این روند نویدبخش آینده‌ای روشن در توسعه زیرساخت‌های استان و نشان از پیگیری‌های مستمر می‌باشد.
 
پیمانی با اشاره به رشد ۶۷ درصدی اعتبارات نسبت به سال گذشته گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان اعتبارات استان ۳۷۰۰ میلیارد تومان بوده است و در سال ۱۴۰۳ این مبلغ به ۶۳۵۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که تمامی آن در استان جذب شده است.
 
وی تعامل و تلاش‌های همه دستگاه‌های نظارتی استان، به‌ویژه دیوان محاسبات و سازمان بازرسی و سایر نهادهای همراه در این مسیر قدردانی کرد و افزود: نظارت دقیق و همراهی این نهادها زمینه جذب کامل و با کیفیت اعتبارات و اجرای پروژه‌ها را فراهم کرده است.
 
پیمانی در ادامه خاطرنشان کرد: با وجود برخی مشکلات در روند تخصیص و انتقال منابع، استان همدان توانسته در سطح کشور جزو استان‌های پیشرو در جذب اعتبارات زودتر از موعد مقرر باشد.
 
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در پایان یادآور شد: تحقق کامل اعتبارات، مسیر توسعه پایدار و اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی استان را هموار می‌کند و مردم به زودی ثمرات آن را در زندگی خود مشاهده خواهند کرد.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.