ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 135384
 
شنیده4731
تاریخ خبر : 1402-08-24
     
   
     
متن خبر :

۱- پرونده شاسی بلند‌های مجلس با رد‌صلاحیت نماینده افشاگر باز داغ شده است. گویا علیرضابیگی نماینده تبریز که کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس بود، توسط هیات اجرایی رد صلاحیت شده است. گفتنی است وی رد صلاحیت خود را به افشاگری درباره شاسی بلندها ربط داده است.

۲- مجریان تلویزیون هم دیگر مصونیت ندارند.گویا شکایت از مجریان در ماه‌های اخیر زیاد شده است. گفتنی است در جدیدترین اقدام، فدراسیون فوتبال از محمدحسین میثاقی، مجری «فوتبال برتر» به دلیل نشر اکاذیب شکایت کرده است.

۳- دبی جای کانادا را در محبوب‌ترین مقاصد اقامت و زندگی گرفته است. گویا  پایش جست‌و‌جوی‌های انجام‌شده در گوگل نشان می‌دهد دوبی بالاترین آمار جست‌وجو را در میان ۱۶۴ شهر و منطقه جهان به دست آورده است. گفتنی است  دوبی به بهترین مقصد آمریکایی‌های ساکن ۳۷ ایالت از ۵۰ ایالت این کشور برای اقامت تبدیل شده است و بعد از آن به ترتیب آمستردام، سنگاپور و ونکوور قرار می‌گیرند.

۴- مجلس راه فساد را برای شهرداری‌ها هموار کرده است. گویا با این مصوبه مدیران شهرداری‌ها بدون منع قانونی می‌توانند به نزدیکان خود سود برسانند. گفتنی است با تصویب حذف مناقصات دولتی از معاملات عمومی شهرداری‌ها اختیارات مالی در جمع‌های محدودتری متمرکز می‌شوند و همه چیز در اختیار مدیران قرار می‌گیرد .

۵- شبهه رد‌صلاحیت مخالفان دولت ایجاد شده است. گویا برخی در تحلیل رد صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی این مطلب را عنوان کرده‌اند. گفتنی است این افراد از شورای نگهبان خواسته‌اند نرمش قهرمانانه داشته باشد.

۶- استیضاح امیر‌عبداللهیان وزیر امور خارجه کلید خورده است. گویا چند عضو کمیسیون امنیت ‌ملی و سیاست خارجی مجلس به دنبال این استیضاح هستند. گفتنی است انفعال دستگاه دیپلماسی در مقابل مقامات عربستان و‌ موضوع جنگ غزه از علل این‌‌طرح استیضاح است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.