ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 141952
 
شنیده5082
تاریخ خبر : 1403-12-04
     
   
     
متن خبر :

۱- قطع برق در شب در برخی شهرها کسب‌وکارها را تعطیل کرده است. گویا این وضعیت در آستانه ماه رمضان و عید نوروز به زیان کسبه تمام شده است. گفتنی است کسبه انتظار دارند با توجه به این مشکلات، دولت با اعطای بخشودگی مالیاتی و... به کمک آنها بیاید.

۲- کشف مزرعه‌های غیرمجاز استخراج رمز ارز همچنان ادامه دارد. گویا برخی از این مزرعه‌ها علاوه بر برق، از مولدهای تولید برق نیز برخوردار بوده و برای استخراج غیرمجاز رمز ارز از گاز طبیعی هم استفاده می‌کنند. گفتنی است ماینرها، ابزارهایی هستند که برای استخراج ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین استفاده می‌شوند.

۳- بخشی از مبلغ تصویب‌شده برای پرداخت مطالبات بازنشستگان به دستگاه دیگری اختصاص داده شده است. گویا این اقدام با تصمیم سران قوا انجام شده است. گفتنی است یک نماینده مجلس نسبت به این اقدام تذکر داده است.

۴- یک نماینده نسبت به نفوذ به ایران‌خودرو هشدار داده است. گویا او احتمال داده در صورت بروز این نفوذ، خودروهای ایران‌خودرو در خیابان‌های تهران مانند پیجرهای لبنان منفجر شوند. گفتنی است این نماینده ادعا کرده یکی از شرکای کروز فردی ایرانی با تابعیت آمریکایی است که فراری بوده و همسرش آمریکایی است و کارمند رسمی اف‌بی‌آی است.

۵- اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی خواستار مدیریت صحیح میوه شب عید شده است. گویا این درخواست برای جلوگیری از امحاء میوه‌ها پس از نوروز مطرح شده است. گفتنی است خریدهای نادرست میوه شب عید در سال‌های گذشته باعث دورریز حجم بالایی از میوه شد و دولت برای امحاء پرتقال‌های فاسد هزینه زیادی کرد.

۶- سهم ملوانان و کولبران در بودجه غیب شده است. گویا در لایحه بودجه ۱۴۰۴، تنها یک همت در حوزه درآمدها و ۸۰ میلیارد تومان برای هزینه‌های قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان در نظر گرفته است. گفتنی است این اقدام انگیزه مشمولان کولبری و ملوانی را برای ساماندهی و رعایت مقررات کاهش داده و منابع لازم برای ایجاد اشتغال پایدار را از بین می‌برد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.