ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 136133
 
کسب رتبه دوم کشور با کاهش ۱۱/۱ درصدی مصدومین تصادفات جاده ای در همدان
تاریخ خبر : 1402-10-13
     
 
 
     
متن خبر :

 
بنا بر اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور و سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای راهداری استان همدان با کاهش ۱۱/۱ درصدی مصدومین تصادفات جاده ای رتبه دوم کشوری را کسب نمود.
 
مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان همدان با اشاره به افزایش ۶ درصدی ترددها نسبت به مدت مشابه پارسال گفت: طی ۹ ماهه امسال بیش از ۲۱۰ میلیون تردد در محورهای استان به ثبت رسیده است و این در حالی است که شاهد کاهش ۱۱/۱ درصدی مصدومین تصادفات جاده ای نسبت به مدت مشابه پارسال هستیم و این نشانگر اقدامات تاثیر گذر و موثر این اداره کل در ارتقاء ایمنی محورهای استان همدان می باشد.
 
مهرداد آهکی گفت: امسال ۳ هزار و ۳۵۰ کیلومتر خط کشی، نصب و تعمیر بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ عدد تابلو و علائم، نصب و بهره برداری از ۲۱ کیلومتر سیستم روشنایی و ۱۲ مورد روشنایی مقطعی، رفع ۱۲ نقطه حادثه خیز،ایمن سازی ۱۷۵ مورد تقاطع، ۱۰۵ مقطع ایجاد شیار لرزاننده،رفع ۷ هزار کیلومتر افتادگی شانه و تسطیح شانه، نصب و تعمیر ۲ هزار و ۸۰۰ شاخه گاردریل، نصب ۱۶ کیلومتر نیوجرسی، سرویس و نگهداری ۷۷۲ عدد چراغ چشمک زن و ۱۴۰ کیلومتر روشنایی طولی در سطح راههای استان همدان انجام شده است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.